Facebook

Støvlerne snøres til kamp for sidste gang i år

Holdfoto_efteraar2014.jpg
Lørdag ruller den blå bølge sig ud for sidste gang i år...
14-11-2014

Af Thomas Jansen

Lørdag trækker Jammerbugt FC spillerne den blå trøje over hovedet for sidste gang i år. Her gælder det efterårets sidste spillerunde ude mod Odder IGF…

Det har været et efterår præget af masser af jævnbyrdige kampe, hvilket en tæt tabel afslører. Efterårets sidste runde bliver da heller ingen undtagelse for Jammerbugt FC, hvor Odder IGF venter på udebane. Det kan blive et ganske udfordrende punktum for Jammerbugt FC’s fodboldår.

- Først og fremmest glæder vi os til lørdag. Det er årets sidste vigtige kamp, og det er altid lidt særligt når vi kommer dertil. En anden ting er, at det aldrig er rart at gå ind til den lange vinterpause med et nederlag øverst i hukommelsen, så vi vil gøre alt for at det ikke sker. Vi går efter sejren og ønsker at slutte bedst muligt af, forsikrer Jammerbugt FC cheftræner Bo Zinck idet han understreger vigtigheden af kampen.

Vigtig det er den. Der nemlig ikke mere end få point mellem Odder og Jammerbugt FC, og heller ikke til mange af de øvrige hold over og under den blå bølge for den sags skyld. Kun fem point er der til den højtflyvende nedrykningsstreg, mens der heller ikke er mere end fire point til top tre.

En sejr vil bringe Jammerbugt FC på samme pointantal som Odder, der har imponeret, og for manges vedkommende også overrasket denne sæson. En foreløbig fjerdeplads i klubbens kun anden sæson i 2. division taler sit tydelig sprog. Det er Jammerbugt FC cheftræneren også særligt opmærksom på forud for mødet.

- Vi skal møde rækkens største overraskelse. Som oprykker er anden sæson altid særlig hård, men Odder har virkelig imponeret og fortjener stor ros. Det er et godt hold med en god holdånd, og det er et særdeles godt stykke trænerarbejde der er lavet. Det er en flot præstation af Odder, fremhæver Zinck, som samtidig undrer sig over at et trænerskifte er undervejs hos lørdagens modstander.

- Jeg har svært ved at forstå at Henrik stopper i Odder. Jeg synes faktisk det er rigtig ærgerligt. Henrik er både en dygtig træner og en god kollega. Så jeg er glad for vi får lov at møde dem i den sidste turneringskamp med Henrik ved roret, selvom jeg selvfølgelig ikke håber det bliver nogen god dag for dem, tilføjer Bo Zinck inden han minder om kampens sværhedsgrad, men også egne flotte præstationer på det seneste.

- Det bliver svært og vi skal spille op til vores bedste. Vi skal have styr på dødboldene og en række øvrige facetter af deres spil. Men vi har selv lige spillet  mere end lige op med rækkens tophold og har i det hele taget gjort det godt på det seneste, så det er begge hold som går ind til kampen med selvtillid. Vi glæder os meget og det kan godt ende med et brag af en afslutningskamp, lyder den afsluttende kommentar fra Jammerbugt FC cheftræneren inden årets sidste kampforberedelser skal gøres.

Odder IGF og Jammerbugt FC tager hul på efterårets sidste dyst lørdag d. 15. oktober kl. 13.30.