Facebook

Stokbro positiv inden vigtigt møde med Skovshoved IF

Ikke-navngivet-1.jpg
20-04-2018

Af Thomas Jansen

Det er ikke mange point, der skiller de mange hold, som kæmper om andenpladsen. Den ene af de to oprykningspladser til 1. division.

Rækkens førsteplads ser ud til at være reserveret til Hvidovre IF, som i sidste runde gæstede Jammerbugten til en kamp, der med blå briller fik en hård slutning.

Jammerbugt FC spillerne har brugt den første del af ugen på at rette sig op igen efter mavepusteren i overtiden mod topholdet. Sjællænderne sikrede sig således en 1-0 i sidste sekund efter en hårdt kæmpet og intenst fight.

Lørdag skal der kæmpes igen, og anden del af ugen er skuffelsen fra sjette runde gemt af vejen for at gøre plads til fokus på næste udfordring, Skovshoved IF.

- Resultatet mod Hvidovre i sidste weekend var ufatteligt hårdt at acceptere. Vi spiller en middelmådig første halvleg, efterfulgt af en god anden halvleg, hvor vi skaber gode chancer og egentlig har kampen, hvor vi ville have den. Det ender med et nederlag efter en scoring i overtiden, og det var en hård omgang rent følelsesmæssigt for holdet. Stemningen i omklædningsrummet var præget af ærgrelse, frustrationer og generelt tung skuffelse, forklarer Jammerbugt FC’s Michael Stokbro, som ikke er meget for at skulle genkalde afslutningen på den kamp.

Men som nævnt er fokus også for længst rettet mod næste udfordring og selvom det ikke blev til point sidst, så tager de blåblusede hele tiden noget med sig videre.

- Hvis man tager kampen som helhed, så synes jeg, vi havde taget et skridt yderligere og bygget på siden kampen mod Næstved ugen forinden. Vi startede denne uge med at se forskellige aktioner fra Hvidovre kampen og har fået evalueret disse. Fokus er herefter blevet rettet mod weekendens opgave i Skovshoved, forklarer den altid energiske og arbejdsomme Michael Stokbro. Han er klar til at brætte ærmerne op på ny.

- Der venter et formstærkt hold, som har skrabet 10 point sammen de seneste 5 kampe, siger Stokbro og stopper op, inden han fortsætter;

- Det er en ufatteligt vigtig kamp for vores videre drømme om at spille med i oprykningskampen. En sejr i Skovshoved kræver, at vi videreføre de positive momenter fra anden halvleg mod Hvidovre og selvfølgelig formår at udnytte vores chancer bedre. Generelt bliver det en spændende opgave, som hele holdet går ind til med et stort fokus samt en vilje til at gøre det ekstra for at vinde.

Jo, Michael Stokbro har hovedet højt igen og viljen til at ville vinde er intakt. Med en sejr trækker Jammerbugt FC forbi Skovshoved IF, der har et enkelt point mere inden rundens kampe. Men det er tæt i oprykningsspillet og hvert point er vigtigt. Mon ikke det endnu engang bliver spændende og ikke mindst jævnbyrdigt, når fløjten lyder lørdag d. 21. april kl. 15.00 i Skovshoved.