Facebook

Stokbro vil nå i mål lørdag mod Frem

f686ddcb8c264a813295f64676d0a891.jpg
Der gik lidt tid, før Michael Stokbro fik lov at trække i den blå trøje, men med den store arbejdsindsats og vilje til sejr, klæder den ham nu godt.
09-06-2017

Af Thomas Jansen

Michael Stokbro ankomt til Jammerbugt FC i vinterpausen, men måtte i den sidste træningskamp inden premieren gå ud med en skade, der senere viste sig at kræve en operation.

Den unge spiller, der oprindeligt startede livet og fodboldkarrieren i Strandby, har derfor måtte sidde udenfor meget af foråret. Nu er den arbejdsomme og alsidige kantspiller, der også har været omkring AaB College imidlertid tilbage på banen og har i de seneste kampe, gjort god figur som indskifter.

- Jeg går altid efter at vinde både på træningsbanen og i kamp. Jeg giver mig altid 100 procent i alle dueller og løber gerne de ekstra meter for at få en fordel i spillet. Desværre har jeg været skadet og er blevet opereret i knæet, men nu er jeg tilbage og er ved at have fundet formen og spillet igen, fortæller Michael Stokbro, der med sin ukuelige vilje til at ville vinde, var meget tilfreds med udfaldet af seneste kamp mod Fredensborg BI.

- Det var forrygende og ser vi på tabellen, kan vi selv fuldføre vores målsætning for foråret i weekendens kamp. Det giver selvfølgelig ekstra motivation. Lykkes det er vores forår generelt tilfredsstillende, siger Stokbro med henvisning til lørdagens kamp hjemme mod Boldklubben Frem, hvor overlevelse i 2. Division sikres med en sejr.

Til denne kamp vil Michael Stokbro højst sandsynligt igen blive involveret og lige meget om det bliver fra start eller som indskifter igen, så har Jammerbugt FC spilleren ikke tænkt sig at holde sig tilbage.

- Vi skal ganske enkelt vinde kampen og dermed sikre at vi forbliver et 2. Divisionshold. Vi skal forsøge at styre kampen, så den bliver spillet på vores præmisser. Attituden og viljen til at vinde fra sidste kamp skal videreføres og skinne igennem i lørdag. Med den rette indstilling er jeg overbevist om at vi sikrer os en sejr, understreger Stokbro meget målbevidst.

Jammerbugt FC har inden lørdagens kamp mod Frem, hvilket er sæsonens andensidste spillerunde fire point ned til Holbæk og FC Svendborg, som er nærmeste forfølgere. En hjemmesejr til de blåblusede, vil derfor gøre sæsonens sidste runde, en udebanetur til FC Sydvest, mere udholdelig.

Men det kræver, som unge energiske Stokbro fremhæver, en 100 procent koncentreret og dedikeret indsats mod et dygtig fodboldmandskab fra Frem. Der er kick off til foråret måske sidste finale lørdag d. 10. juni kl. 15.00 på Sparekassen Vendsyssel Arena.