Facebook

Stolpe ud - Da Blokhus FC tabte til Skive IK

Skive IK - Blokhus FC 1.jpg
01-08-2009

 

Skive IK   -   Blokhus FC   3-0  (1-0)

1-0 Thomas Dalgaard  43. min

2-0 Patrick Bang Nielsen  52. min

3-0 Jakob Andersen  70. min

 

Blokhus FC´s startopstilling:

Målmand: Brian Ulstrup

Forsvar: Lars Mynderup, Andreas Damgaard, Brian Larsen, Christian Overby (79: Mathias Skrøder)

Midtbane: Floyd Franks (46: D. Seehausen), Peter Tranberg, Simon Rosenqvist (81: Mads Friis)

Angreb: Jeppe Østenkær, Nickolaj Thomsen, Quincy Antipas

 

På bænken: Mathias Skrøder, Daniel Seehausen, Mads Friis.

 

Af Torben Pedersen

Den sidste test inden det går "rigtigt" løs næste weekend, blev spillet ude mod Skive IK´s 1. divisionsmandskab, som viste skarphed foran mål og vandt 3-0, i en kamp som Blokhus FC styrede i store periode.

Blokhus FC møder næste weekend i 1. runde af 2. division Vest oprykkerne fra Tjørring IF, mens Skive skal en tur til Vejles SAS Liga-nedrykkere. Og med kampen lørdag eftermiddag på det smukke Egeris Idrætsanlæg i udkanten af Skive, må det være Cheftræner i Blokhus FC Henrik Larsen der kan sove roligst. Godt nok vinder Skive IK 3-0, men meget ironisk nok var det Blokhus FC der sad på kampens første 60-65 minutter, dog uden at scorer. Endnu engang var det dødbolde imod holdet der kostede særdeles dyrt, og til tider var evigheds fighteren Malthe Guldager savnet på holdet.

Blokhus FC startede klart bedst

Især i kampens første 25 minutter var det Blokhus FC der stressede hjemmeholdet til mange fejl, og derved skabte flere muligheder for scoringer. Jeppe Østenkær headede tæt over efter en dødbold, mens Nickolaj Thomsens afslutning i det 15. minut ramte stolpen. Oplæggeren var Quincy Antipas der spillede en god 1. halvleg men senere faldt i niveau.

Hjemmeholdet var småfarlige ved et par hjørnespark i 1. halvleg, men det var også alt, og højst overraskende at de ikke kunne producerer mere. Farligste mand var Thomas Dalgaard der efter godt 40 minutter drejede rundt i feltet, og fik afsluttet tæt forbi fjerneste stang.

Egeris Idrætsanlæg

Tæt på pausen var det så paradoksalt nok Skive der fik endnu et hjørnespark, og denne gang fik forsvaret ikke markeret Thomas Dalgaard der ugeneret kunne heade Skive på 1-0, efter en halvleg med massivt Blokhus FC overtag og masser af spil og chancer.

Halvlegen havde ligeledes budt på adskillige klare frispark som ikke blev dømt, og derfor skulle man også tro at Blokhus FC havde "sparet op" til noget. Men da Nickolaj Thomsen i 1. halvlges overtid blev revet omkuld på klodset vis, viste alle på stadion, at der var straffespark.... Men ikke dommertrioen. Og dermed blev pausestilling 1-0 til Skive, i en halvleg hvor Blokhus FC var klart bedst. Dog kommeterede et par Skive-spillere efterfølgende på situationen, og tilkendegav at der skulle være dømt straffe, som billeder fra TV også klart viser.

Pausen benyttede Henrik Larsen til at indskifte Daniel Seehausen istedet for Floyd Franks, hvilket skulle bringe hurtighed over kanten. Blokhus FC startede også bedst efter pausen, og Skive-keeper Martin S. Jensen havde travlt med at råbe sine medspillere op.

Andreas Damgaard indledte halvlegen med et fint hovedstød fra fri position, efter en godt slået dødbold fra Peter Tranberg, men afslutningen gik forbi mål.

Skive begyndte nu så småt at komme ind i kampen, og ikke mindst over kanterne og fik slået adskillige indlæg i feltet efter nyinvisteringen Morten Beck Andersen fra AGF, som begyndte at skabe problemer for Blokhus FC-forsvaret med sin store styrke.

Endnu engang opstod der vildt panik og tumult i feltet. Her kunne man sagtens ønske sig koldblodighed engang imellem, og nogle der fik clearet boldene. Men panikken blev udnyttet på rigtig 1. divisionsmanér, og efter stort klumpspil fik Skives Patrick Bang Nielsen prikket bolden i mål til 2-0. Og man stod med fornemmelsen at Blokhus FC stadig var klart bedst, men bagud 2-0!.

Jeppe Østenkær fik chancen for reducerer efter 57 minutter, da han var alene igennem med keeperen, men fik overplaceret sin afslutning. Og Blokhus FC havde nu svært ved at komme til chancerne.

Så kunne Skive igen få et hjørnespark at hygge sig med, og påny et ufatteligt klumpspil i feltet. og samtidig alle gode gange tre, da Jakob Andersen med stor hjælp fik raget bolden i nettet, og dermed 3-0. 

Efter scoringen stod der Skive på resten af kampen, og de producerede adskillige indlæg og småchancer, hvor Brian Ulstrup dog tog sig sikkert af tingene. Men når man vader i held og scorer på rene tilfældigheder flere gange i samme kamp, er nok også svært ikke at have selvtillid, og det fik Skive de sidste minutter af opgøret, selvom der ikke faldt flere scoringer, selvom Blokhus FC også skulle have været på tavlen.

Christian Overby og Simon Rosenqvist blev efter gode indsatser ligeledes udskiftet med 10 minutter tilbage, og erstattet af Mathias Skrøder og helt unge Mads Friis fra U-19 truppen.