Facebook

Stolpe ud førte til nyt nederlag

005-3_kopi_2.JPG
Nu gælder det om at komme op med hovedet for anføre Haucke og resten af de blåblusede, inden en ny vigtig kamp venter hjemme i Jammerbugten.
22-05-2016

Af Thomas Jansen

Det blev endnu en lang tur hjem fra Sjælland denne weekend, hvor Jammerbugt FC trods et ellers ihærdigt forsøg, på ny måtte rejse tomhændet hjem.

Jammerbugt FC’s fodboldforår har indtil nu budt på mere modgang end medgang. Det samme kunne siges om weekendens modstander B1908. Sidstnævnte fik imidlertid lidt tiltrængt medgang i den netop afviklede runde. Det endte nemlig med en snæver 1-0 sejr til B 1908 over Jammerbugt FC.

De første 45 minutter bød på en lige dyst, hvor der var chancer i begge ender. For Jammerbugt FC blev det til mange halve chancer efter fint spil på både kanter og gennem midten. Et par friløbere blev det også til undervejs, men den sidste præcision manglede i de afgørende øjeblikke og det blev derfor ikke til mere end lige ved og næsten i en tæt første halvleg.

Efter pausen fortsatte Jammerbugt FC med at have sin del af spillet, men desværre var det værterne fra Amager som tog føringen. Det skete efter et hjørnespark, hvor bolden sejlede i nettet til 1-0, og på en dag, hvor det var stolpe ud, også helt bogstaveligt i en enkelt situation, så var det ene mål nok til at sikre B1908 sejren. Jammerbugt FC arbejde hårdt og så, trods det ene mål, solide ud i defensiven. Offensiven manglede blot den sidste og afgørende skarphed. Det kostede og så gik sejren til B1908 i den tætte kamp.

- Det var en lige kamp. Desværre er det stolpe ud for os i øjeblikket. De små marginaler er ikke på vores side, og det er dem, der afgør kampene. Når det så er sagt, så må vi også erkende, at vi mangler kvalitet i de ting vi laver på den sidste tredjedel i hver ende, lød det skuffet, men fattet fra Martin Pedersen efter kampen. Jammerbugt FC cheftræneren kunne glæde sig over en stabiliseret defensiv og et arbejdsomt hold, men ærgrede sig over den manglende skarphed.

- Vi har haft fokus på defensiven i træningsugen, men også på afslutninger. De scorer på en dødbold, som vel var en ud af 10-12 af slagsen. Resten får vi clearet som vi skal, så det var et rigtig træls mål. I dag fik vi stabiliseret vores defensiv og lukket bedre af. Der var fremskridt på den front, men i øjeblikket er det lidt som om, at når vi lukker et hul, så dukker et nyt op. I dag var det en ineffektiv offensiv, forklarer Martin P.

Nu handler det om at bevare roen og troen, mens fokus først og fremmest skal være på at give alt hvad man har sig i hver enkelt aktion i kampene fra nu og til sæsonens sidste fløjt.

- Vi har haft en svær periode over længere tid nu, og det er klart, at det har ramt os på selvtilliden. Vi vil så gerne vinde, men frygten for at tabe sniger sig hurtigere end på os end tidligere. Men vi tror på, at vi nok skal klare den. Vi har kvalitet nok på holdet til at klare den, men som jeg har sagt tidligere, så er det på det mentale plan, at vi har en udfordring. Det er tungt lige nu. Vi skal finde den indre kriger frem i de resterende kampe og gør vi det, er jeg sikker på, at vi nok skal få de nødvendige point, forklarer cheftræneren og understreger;

- Jeg har i de sidste fire kampe ikke kunne sætte en finger på spillernes attitude.  Fortsætter vi med at arbejde hårdt, tror jeg derfor også på det. Det handler om sammenhold, tro, attitude og hårdt arbejde.

I næste kamp skifter modstanderen fra at være bundhold til at være rækkens nummer to, Avarta, så der bliver uden tvivl grund til på ny at smøge ærmerne op. Det er lørdag kl. 15.00 at Jammerbugt FC hjemme på Sparekassen Vendsyssel Arena skal  forsøge at vende skuden. Vigtigt bliver det – vi håber på stolpe ind denne gang.

B 1908 – Jammerbugt FC: 1-0 (0-0)
53’ 1-0 Jeppe Haugaard Nielsen, B 1908