Facebook

Stor del af næste års trup på plads

Holdfoto_efteraar2014.jpg
Der bliver primært velkendte ansigter blandt de blåblusede når det nye holdfoto skal tages til foråret.
08-12-2014

Af Thomas Jansen

Jammerbugt FC har netop måtte sige farvel til en af holdets store talenter, Søren Reese, som nu fortsætter sin fodboldudvikling i Viborg FF, men heldigvis er størstedelen af holdets stamme allerede nu sikret til det nye år.

Således har mange af divisionsholdets stamspillere forlænget sine aftaler med Jammerbugt FC, mens også et par nye folk er på vej ind og ikke mindst er en talentfuld kvartet rykket op fra U19. Alt i alt har det efterladt cheftræner Bo Zinck med en kompetent og spændende trup i god balance.

Af spillere som allerede på nuværende tidspunkt har forlænget sine aftaler kan nævnes Nickolaj Thomsen, Martin Pedersen, Thomas Quorning, Malthe Nygaard og Daniel Moth, mens en holdfuld flere er godt på vej.

- Jeg er glad for at kunne gå på juleferie med stort set alle der har været inde omkring truppen sikret for fremtiden. Forlængelserne viser at spillerne ønsker at være her og det er afgørende, fremhæver Bo Zinck og peger på en anden vigtig faktor forlængelserne bringer med sig.

- Vi har en bred stamme som efterhånden har spillet sammen længe og det fortsætter de nu med. Den kontinuitet kan være svær at opnå i denne verden, men den er afgørende for succes. På grund af den minimale udskiftning kan vi nu starte på et højt niveau. Vi kan starte med at bygge på, hvor vi slap i efteråret. Det handler om at finpudse nuancerne og derfor er jeg også meget tilfreds.

En anden ting som er meget tilfredsstillende, ikke blot for cheftræner Bo Zinck, men for klubben i det hele taget, og for talentafdelingen i særdeleshed, er at en kvartet af unge spillere fra egen ungdomsafdeling i det nye år skal udgøre en fast del af divisionstruppen.

- Vi har lige sendt en af vores egne i form af Reese op i rækkerne, og nu kan vi så hente fire nye af vores egne ind i truppen. Det er sådan det skal være. De er rykket op fra vores U19 hold og jeg glæder mig helt vildt til at arbejde med dem. De vil fremad og er fulde af mod og energi. Det bliver spændende at være med til at udvikle dem de næste par år, forklarer Bo Zinck om sin nye unge kvartet, der udgøres af Mads Larsen, Anders Rosengren, Simon Jensen og Søren Astrup, mens en femte, målmand Kasper Holm, allerede blev hentet op i løbet af efteråret.

Selvom det ser lovende ud og de fleste trøjenumre allerede har fundet sin ejermand, så holdes et par døre fortsat åbne til starten af det nye år. I sportens verden er intet så godt at det er godt nok, så derfor tilstræbes det altid at forbedre sig– det er også tilfældet i Jammerbugt FC.

- Truppen ser rigtig fornuftig ud, og vi er tæt på at være klar til at tage hul på det nye fodboldår, men vi holder nogle muligheder åbne og har også nogle forstærkninger på vej ind, forsikrer Zinck, som trods den moderate udskiftning også har spillere i truppen der takker af for denne gang i form af Kristian Glyø, Emil Schou, Morten Bøg, og Christoffer Sand.

Alle fire skal have en stor tak for indsatsen i Jammerbugt FC og ønskes ligeledes held og lykke fremover.