Facebook

Stor klasseforskel da Blokhus FC vandt 4-1 i Lindholm

Christian Overby.jpg
20-08-2010

(Foto: Christian Overby var fremragende mod Lindholm)

 

Lindholm IF   -   Blokhus FC   1-4  (0-3)

0-1 Nickolaj Thomsen  6. min

0-2 Brian Larsen (Selvmål)  27. min

0-3 Micky Malling Jensen  32. min

0-4 Jeppe Østenkær  67. min

1-4 Nikolaj Elgaard  80. min

 

Blokhus FCs startopstilling:

Målmand: Simon Enevoldsen

Forsvar: Simon Rosenqvist, Jonas Westmark, Andreas Damgaard, Christian Overby

Midtbane: Jeppe Østenkær (Ind: Mads Severinsen), Malthe Nygaard, Peter Tranberg, Micky Malling (Ind: Kasper Knudsen)

Angreb: Muhammed Akinci (Ind: Conor O´Brien), Nickolaj Thomsen

 

På bænken: Andreas Larsen, Mads Severinsen, Kasper Knudsen, Søren Reese, Conor O´Brien

 

Af Torben Pedersen

Kampen mellem Lindholm og Blokhus FC kan beskrives meget enkelt: Klasseforskel! - Blokhus FC spillede den vel nok bedste halvleg dette efterår, da holdet de første 45 minutter bød Lindholm velkommen i 2. Division, og førte 3-0 ved pausen.

Herfra skal også samtidig lyde et stort tillykke til Lindholm IF med deres 75 års jubilæum, selvom fejringen måske godt kunne være endt bedre på banen fredag aften for hjemmeholdet. Men forskellen var ekstrem stor i 1. halvleg, hvor et veloplagt Blokhus FC mandskab kom buldrende ned mod den tidligere Jetsmark keeper Henrik Kraglunds mål. Og den nuværende Lindholm-keeper havde måske ønsket netop i denne kamp, at han stadig var på det modsatte hold.

5 eller 6-0 kunne Blokhus FC have ført ved pausen, uden en eneste på stadion ville kunne sige noget imod det. Lindholm havde et hovedstød som Simon Enevoldsen sikkert tog sig af i 1. halvleg, ellers blev alle resourcer brugt på egen defensiv. Men lige lidt hjalp det, og allerede i det 6. minut finder Muhammed Akinci fra baglinien en fri Nickolaj Thomsen, der sikkert scorer til 0-1.

Få minutter efter sin assist måtte en små-skadet Muhammed Akinci forlade banen med lyskeproblemer, og hans skadeshistorie er et sandt helvede som ham selv. Han betragtede efter kampen sig selv som yderst tvivlsom mod AaB på tirsdag. Han blev afløst efter små 10 minutter af en veloplagt Conor O´Brien, der straks efter sin indskiftning bidragede til underholdningen på Lindholm Høje Stadion.

Efter 27 minutter stod det 0-2 på tavlen, og her var Brian Larsen målscorer!... Men hov, han er da ikke Blokhus-mand mere?.. Nej han optræder idag for Lindholm, og fik altså noteret en scoring i eget net, og hvilken smuk scoring forøvrigt helt oppe i krogen. Lindholm har jo generelt mange spillere i truppen med fortid i Jetsmark og Blokhus FC, men de kunne ikke bidrage til point for Lindholm i denne omgang.

0-3 kom også på tavlen før pausen, og Lindholm var allerede da puttet lagt ned i den så berømte sæt, den nu blot skulle snøres til. Micky Malling afsluttede angrebet der går over i historien som et af de flotteste mål i Blokhus FCs godt 2-årige historie, da han efter fantastiske små snævre 1.gangs-afleveringer med flere medspillere splittede hjemmeholdet fuldstændig ad. Conor O´Brien prikkede den sidste sukker-pasning lige i fødderne på Malling, der scorede sikkert.

1. halvleg bød derudover på tre afslutninger på træværket, og adskilllige forsøg lige ved og næsten. Bolden hoppede og dansede i flere omgange i det lille felt imellem 8-10 spillere, og der var ren panik foran målet gang på gang.

Malthe Nygaard stod for aftenens flotteste afslutning, da han på Gerrard-vis hamrede bolden mod mål fra 35 meter, og ramte overliggeren. Det må være et spørgsmål om tid før han rammer rigtig, og noterer sig sin første BFC-scoring.

Tempoet var efter pausen sat en del ned, men stadig med Blokhus FC mest på bolden. Lindholm fik dog mere spil og adskillige kontraangreb, men skarpheden manglede hos det nyoprykkede hjemmehold, der ellers har været utroligt tæt på point i holdets to første kampe i sæsonen.

Jeppe Østenkær kronede en personlig god sæsonstart med hans sæsonscoring nummer 3, da han efter 67 minutter scorede til 0-4. Han snød både forsvar og målmand, da han sparkede hårdt og fladt ved nærmeste stolpe.

Mål burde Blokhus FC ikke have indkasseret mod Lindholm, for forskellen og styrken var for stor på det område. Men en tvivlssituation for Simon Enevoldsen betød frispark i Blokhus-feltet for Lindholm, da Enevoldsen samlede en tilbageaflevering op. Keeperen mente dog efterfølgende at bolden var spillet tilbage med låret/knæet, men ville ellers ikke lade sig gå på af frisparket.

Lindholm reducerede i situation til 1-4, på et iøvrigt fremragende spark af Nikolaj Elgaard, da han fra en ellers vansklig position, kanonerede bolden i nettaget forbi mur og keeper der alle var chanceløse. En ærgelig scoring imod sig, efter en fremragende kamp, hvor Simon Enevoldsen igen havde masser af gode indgreb i feltet, og igen levede op til forventningerne, på trods af sine kun 18 år.

Lindholm fik deres jubilæums-mål og kunne efter kampen blot konstaterer forskellen idag, hvor der aldrig var tvivl om hvem der ville vinde. Blokhus FC fik sparet på kræfterne efter pausen, sikkert med henblik på pokalkampen tirsdag, og spillede derudover en rigtig god kamp, som overstråles af sæsonens vel nok bedste halvleg i de første 45 minutter.

Kampen bød samtidig på to debutanter, da Søren Kusk sendte henholdsvis Kasper Knudsen og Mads Severinsen på banen. Begge spillere kom ind med god energi, og Kasper Knudsen kom til et par gode forsøg mod mål. Mads Severinsen der har været skadet i opstarten fik også vist sig for første gang i den blå trøje, og det var tydeligt noget han havde glædet sig til.

Nu er der for de fleste kun ventetiden frem mod tirsdag, hvor pokal/lokalbraget mod AaB skal spilles tilbage, mens vi andre trækker i arbejdstøjet, og sørger for alt er klappet og klart til årets største kamp hidtil på Jetsmark Stadion.