Facebook

Stor mundfuld venter søndag

Damgaard_maal.jpg
13-04-2012

 

Af Torben Pedersen

Blokhus FC har efter to nederlag i træk, lagt pres på egne skuldre. Og det ser ikke nemmere ud denne weekend, hvor Vejle Boldklub Kolding er gæster.

Og det er et velsmurt Vejle-hold der kommer til det nordjyske. I forrige spillerunde blev Hobro IK rundbarberet 4-0 i Vejle, hvor de rødklædte har været suveræne denne sæson. Således også, da Blokhus FC var gæster, og fik ørerne i maskinen, og tabte 5-0.

Men Vejle Boldklub Kolding har omvendt været meget svingende på udebane i sæsonen, og det skal ifølge Nicolai Wael være slut nu:

 - Vores udebanestatistik har absolut ikke været godkendt med de ambitioner, vi har. Det har været jammerligt. Så vi skal slå til i de resterende seks udekampe i sæsonen. Og vinder vi dem, så rykker vi også op, siger Nicolai Wael til bold.dk og fortsætter:

 - Vi taber ikke på hjemmebane, det er umuligt. Også selvom Esbjerg mangler at komme på besøg. Vi har en målscorer på 22-1 hjemme, og vi har ikke tabt endnu, så det kommer heller ikke til at ske.

 

Vejle med selvtillid - Blokhus FC skal spille frit

 

Efter Blokhus FC tabte i Skive, kunne cheftræner Søren Kusk efterfølgende konstatere, at sæsonens start var den værst tænkelige. Men omvendt kan det bruges nu, hvor træneren beder spillerne glemme alt om tabellen, og gå på banen mod VBK og spille frit.

BFC kan igen råde over Andreas Damgaard der vender tilbage fra karantæne, og holdet har ikke de store mangler. Og alle kræfter bliver der unægteligt også brug for, mod et ambitiøst og stærkt Vejle-mandskab, der netop op til denne weekend, kunne melde ud at, klubben har fået tilsagn om et tocifret millionbeløb fra samarbejdspartnere og virksomheder i regionen. Bare den historie fortæller om, hvor stor en magt der er gæster på søndag kl.13.00.

Blokhus FC glæder sig dog til endnu en hjemmekamp, og ligger sig ikke ned på forhånd! - ALDRIG!...