Facebook

Stor udfordring venter i Hvidovre

SoerenP-web.jpg
01-06-2018

Af Thomas Jansen

Denne weekend venter et møde med et 1. divisionsmandskab. Ganske som ventet er Hvidovre IF nemlig rykket sikkert op i landets næstbedste fodboldrække.

Holdet fra den københavnske forstad har vist både styrke og stabilitet gennem hele sæsonen og er med hele 45 point en sikker og fortjent vinder af 2. division.

Da divisionsduksene tog turen fra Sjælland til Nordjylland tidligere på sæsonen viste de sig da også at være en tand for stærke for Jammerbugt FC, selvom det længe så ud til, at de blåblusede skulle hive point fra det stærke mandskab. Men et enligt mål i kampens sidste sekunder betød alle tre point endte i Hvidovre.

- Det var en bitter pille at sluge, at lukke mål ind i overtiden, så vi var naturligvis skuffede efter kampen, genkalder Søren V. Pedersen fra sidste møde med Hvidovre IF. Velvidende at han og holdkammeraterne har gjort akkurat det samme ved flere modstandere dette forår.

Det var dog ikke kun det at scoringen faldt sent, som gjorde ondt i den 0-1 kamp mod det kommende 1. divisionshold. Der er flere ting, der nager ved det nederlag.

- Det var også ekstra skuffende, fordi det nederlag brød vores rigtig gode hjemmebanestime, hvor vi var ubesejrede i omkring et års tid. Og så spillede vi egentlig en fornuftig kamp langt hen ad vejen, og havde da også vores chancer til at score, men de havde selvfølgelig også deres. Hvidovre har et rigtig godt hold, som vi også kan se på tabellen, og der var mange positive ting at tage med fra kampen, så det var hårdt for os ikke at få point, forklarer midterforsvaren, inden han sætter lidt flere ord på lørdagens store udfordring, rækkens nummer et på udebane.

- Hvidovre er et godt spillende mandskab med nogle store individuelle profiler, men samtidig er de også et godt sammenspillet hold. Vi skal spille op til vores bedste for at få point på deres hjemmebane, for de vil sikkert gerne slutte en imponerende sæson godt af foran deres hjemmepublikum. Derfor forventer jeg da også, at der kommer mange mennesker og at det godt kan blive en sjov kamp, hvor de gerne vil beholde deres ubesejrede hjemmebanestatistik, og vi vil gerne bevare vores ubesejrede udebanestatistik, siger Søren og afslører med sine perspektiver på kampen, at der er flere interessante elementer at tage i betragtning, trods det at oprykningspladserne er fordelt.

Ja, og så er der jo ikke mindst den tredjeplads, som skal sikres. Det er nu et prioriteret mål for Jammerbugt FC mandskabet at denne plads i tabellen skal tilføre de blåblusede, og lykkes det, så er der da også tale om en historisk stærk præstation for klubben.

- Vi går helt sikkert efter tredjepladsen. Vi skal have sluttet en, synes jeg selv, flot sæson af fra vores side. Jeg tror ikke, der er mange, der ville have troet, at vi ligger, hvor vi gør. Så jeg synes, at hele holdet, og dem omkring, har leveret et stort stykke arbejde. Vi har virkelig vist vilje, i forhold til at vil udvikle os som hold og stå sammen. Alt i alt har det været en rigtig fin sæson, men vi kan stadig udvikle os, hvilket bare giver endnu mere blod på tanden til næste sæson, fremhæver Søren V. Pedersen, der som så mange andre spillere denne sæson også kan se tilbage på en god personlig præstation, med sikkert og solidt spil i defensiven, ovenikøbet krydret med en række mål.

De positive takter skal nu fortsætte mod oprykkede Hvidovre IF, et mandskab med rigelig af kvalitet. Det bliver en interessant udfordring for Jammerbugt FC holdet, der, hvis alt går vel, kan sikre sig tredjepladsen i denne andensidste spillerunde.

Der er kick off på Hvidovre Stadion lørdag d. 2. juni kl. 14.00.