Facebook

Storsejr i sidste test

8a2a5d29bdefb6a96ee7f3abf84360bd1.jpg
Arkivfoto. Der var masser af grunde til at juble da formen blev pudset af lørdag formiddag i Lindholm.
02-08-2014

Af Thomas Jansen

Dømt ud fra forberedelsernes sidste træningskamp, lader det til Jammerbugt FC's divisionsmandskab er klar til det hele går løs igen i næste weekend.

Lørdag formiddag blev Lindholm IF nemlig besejret med hele 6-0 efter en flot præstation, hvor ikke mindst offensiven fungerede optimalt. I 1. halvleg sørgede Michele Barbieri, Nickolaj Thomsen og Søren Lynge for en 3-0 føring, mens det efter pausen igen var Søren Lynge samt Malthe Nygaard og Thomas Qourning der stod for scoringerne. Der kunne have været flere af slagsen i løbet af de 90 minutter, men 6-0 blev det, og det var da også ganske tilfredsstillende.

- Offensivt så vi virkeligt skarpe ud idag. Det fungerede rigtig rigtig godt, og vi kunne have scoret flere, men Lindholms målmand havde et par gode redninger, og vi får også et enkelt mål annulleret, fortæller en tilfreds Bo Zinck, som også glæder sig over en solid defensiv.

- Det er samtidig dejligt at vi igen formår at holde eget mål rent. I det hele taget ramte vi det rette niveau idag, og fysisk så det ligeledes godt ud. Vi har stort set alle mand klar, det ser fornuftigt ud og efter en god forpremiere er nu klar til det for alvor går løs mod Svendborg, slår cheftræneren fast.

Det er lørdag d. 9. august kl. 15.00 at der igen tages hul på kampen om point i 2. division vest, og her tager Jammerbugt FC imod FC Svendborg på hjemmebanen Sparekassen Vendsyssel Arena.