Facebook

Storsejr til U21

Bo_Zinck_-_2011.jpg
08-09-2011

Af Thomas Jansen

Mandag spillede Blokhus FC U21 sig til en imponerende stor sejr i Sæby. Hele 10-0 blev det til…

Jan Steffensen og Bo Zinck, som er ansvarlige for U21 mandskabet kunne således være mere end tilfredse med sit mandskab ovenpå sådan en præstation. I form af Bo Zinck, var det da også en glad halvdel af U21 duoen, der efterfølgende kunne berette fra U21 sæsonens første kamp.
 
- Vi har et enormt stærkt hold og vi kan mønstre minimum 15 spillere mere. Så det er en fornøjelse at skulle vælge imellem så mange stærke spillere, hvor meget få er fra 1. divisionstruppen. Det er bare fantastisk og dejligt som klub at kunne mønstre dette, lyder det fra Bo Zinck, som allerede tidligt i kampen kunne se hvor det bar hen ad.

- Vi kom allerede efter tyve minutter foran 4-0 og ved halvleg hed det 6-0. Efter en velspillet første halvleg skulle vi skabe motivation og forsøge at spille hurtigt og enkelt som i første halvleg. Dette lykkedes og med enorm koncentration bliver det til 10-0, fortæller Bo Zinck, som på trods af 10 måls forskellen også havde ros til modstanderholdet fra Sæby IF Skjold.

- Jeg vil gerne rose Sæby’s spillere og træner for at holde modet oppe og spille færdig til sidste fløjt. Desuden har de et dejligt anlæg med en kanon bane til en U21 kamp.

Næste kamp for Blokhus FC U21 er hjemme på Jetsmark Stadion mandag den 12. september kl. 17.45 mod Hirtshals Boldklub.

Blokhus FC U21 truppen til kampen mod Sæby IF Skjold:
Jens Erik, Mikkel Holm, Jacob Nielsen, Nick Svendsen, Kristian Glyø, Fahim, Rene Svendsen, Søren Reese, Thomas Albæk, Steffen Rye, Patrick Asp, Emil Hagemann, Aske Mcnernan, Moses Kalanzi.

Blokhus FC´s målscorere:  
Rene Svendsen
Steffen Rye (3)
Fahim (3)
Emil Hageman
Patrick Asp
(Sæby scorede derudover et selvmål)