Facebook

Succes-trænerens gode stime

Kusk.jpg
10-10-2010

(Foto: Søren Kusk er på rekordtid blevet meget populær i Blokhus FC)

 

Af Torben Pedersen

Det er lørdag på Jetsmark Stadion, og spillerne er så småt på trapperne før dagens hjemmekamp mod FC Svendborg. Ankommet er Søren Kusk der smilende og jokende går rundt og hilser på.

Kl.14.10:

Søren Kusk dukker op til VIP-arrangementet hvor der er foredrag inden dagens hjemmekamp. Kort tid efter overtager han forsamlingen, hvor dagens kamp og holdopstilling er standard til hver hjemmekamp.

Men udover det der altid er planlagt, har Søren Kusk altid en god historie med i ærmet, som gang på gang bringer latter i hele VIP-lokalet. Man kunne sagtens forestille sig en hel aften i selvskab med et foredrag afholdt af Søren Kusk, der livliggør fortællingerne som en anden skuespiller. Personen Søren Kusk er meget populær for sin måde at være på, og så hjælper resultaterne på banen jo også en hel del.

Men uanset hvad vil Cheftræneren altid komme langt med sin nuværende stil, som alle i og omkring Blokhus FC elsker.

Kl.16.50:

Dagens kamp på Jetsmark Stadion er netop fløjtet af med en 2-0 sejr til følge, og mens publikummet hylder spillerne, kan cheftræneren påny konstaterer en god dag på kontoret, for spillet mod FC Svendborg var til tider fremragende:

- I første halvleg spiller vi noget af det bedste, vi har spillet i år, vi er næsten totalt dominerende, har bolden utroligt meget og kommer til mange chancer, siger Kusk til bold.dk, og fortsætter:
 

- Vi har fået et homogent og godt fodboldhold. Vi har fundet vores position, og det har taget lidt tid. Jeg vil gerne spille på en anden måde, end de har gjort tidligere, og jeg synes, det begynder at bære frugt, og vi spiller i perioder noget rigtig dejligt fodbold.

- Holdet har udviklet sig utrolig meget. Der kan være kampe, hvor vi ikke kan vise den form for fodbold 100 procent, men vi har flyttet os utroligt meget, især de seneste tre uger.
 

Ved sæsonstart advarede Søren Kusk omgivelserne om at, man skulle tage sæsonen med et gran salt, for der er tale om et særdeles ungt mandskab. Søren Kusk er da også selv godt tilpas med tingene, og imponeret over de unge spillere:

 - Det er et utroligt ungt hold. Der er Peter Tranberg, som er over de 32, og så har vi én (Christian Overby red.) på 25, og det er det - resten er mellem 18 og 22 år. Det er spændende at arbejde med dem, selvfølgelig også når det går så godt. Det kan godt være vi ikke rykker op i år, men det er heller ikke målet i første omgang, det er at spille noget god fodbold og praktisere den spillestil, jeg gerne vil arbejde med.
 

Blandt de mange unge spillere, er nu også spillere der er kommet gennem eget ungdomssystem. Her kan nævnes: Søren Reese (Debut som 16-årig), Kasper Knudsen 18 år, med mod FC Svendborg, samt Nick Svendsen 18 år, Søren Vangsted 18 år, og Mark Larsen 19 år, der alle også har været inde omkring holdet.

Næste opgave for Søren Kusks unge mandskab er også en hjemmekamp, nemlig på næste lørdag den. 16. Oktober kl.15.00, når Otterup gæster Blokhus FC.