Facebook

Succesen skal gentages mod Odder

SVP.jpg
18-08-2017

Af Thomas Jansen

Jammerbugt FC’s sæsonstart har været lovende og har i de tre første kampe kastet fire point og en billet til pokalturneringens næste runde af sig. 

Faktisk var det ikke langt fra, at der havde stået tre sejr på evalueringsskemaet, men trods et føringsmål af Søren V. Pedersen i hjemmekampen mod FC Sydvest, så måtte Jammerbugt FC nøjes med ét point i en kamp, hvor de dominerede, men måtte slutte med kun 10 mand. Trods de to tabte point har det alt i alt været en god start, men alligevel var der hos weekendens målscore skuffelse at spore over det ikke var fuldt pointudbytte.

- Jeg synes, vi har fået en rigtig fin start på den nye sæson. Den første kamp er altid svær, specielt på udebane mod en oprykker, der stort set ikke har tabt i hele foråret. Vi vinder også vores pokalkamp og så spiller vi desværre uafgjort i vores anden turneringskamp, hvor jeg synes, at vi var bedre end Sydvest, da vi spillede 11 mod 11. Vi har chancerne til at komme på 2-0 i den kamp, men må nok også være tilfredse med et point, efter at have været i undertal i knap 40 minutter, siger kampens enlige Jammerbugt FC målscore, Søren V. Pedersen, der for længst har rettet blikket stift mod næste udfordring, Odder på udebane.

- Jeg forventer, at vi bygger videre på vores spil, når vi skal til Odder. Hvis vi gør det, så vil der også ligge point og vente, er jeg sikker på. Jeg forventer ikke, at det er det samme hold, som vi mødte i pokalturneringen, men vi skal stadig gå efter en sejr i Odder, så vi bygger videre på den fornuftige stime af resultater, fortæller Søren V. Pedersen, der allerede har været med til at slå Odder denne sæson. Det var i pokalturneringen, hvor Jammerbugt FC sejrede 3-0.

Denne gang gælder det så 2. division, og selvom Odder har haft en udfordrende start på sæsonen, både på og udenfor banen, så bliver det formentlig en tæt dyst lørdag. Karantæner, pointstraf og to nederlag har efterladt Odder isoleret i bunden af rækken med -6 point. Med andre ord skal weekendens værter hurtigst muligt have kickstartet sæsonen for ikke at hægtet helt af. Derfor er Jammerbugt FC cheftræner, Bo Zinck, også meget opmærksom på, at det højst sandsynligt bliver en anden udfordring Jammerbugt FC møder i sæsonens tredje runde.

- De har fået flere folk tilbage nu og det er et godt hold, som er teknisk stærkt og farlige på omstillinger. De leverede en god præstation mod Ringkøbing i sidste runde, selvom de tabte, og så er det bare altid svært på udebane i denne række. Men vi glæder os til at tage udfordringen op, og vi skal bygge videre på den udvikling, vi er i gang med, samtidig med vi selvfølgelig går efter de tre point, meddeler Bo Zinck forud for opgøret, hvor han blandt andet må undvære Viktor Ahlmann, der måtte forlade Sparekassen Vendsyssel Arena med rødt kort i kampen mod FC Sydvest.

Nu gælder det nye 90 minutter på Spektrum Odder, hvor Odder IGF byder ind til kamp lørdag d. 19. august kl. 15.00.