Facebook

Succesoplevelsen udeblev også på Slagelse Stadion

Tubaek_profil.jpg
Mark Tubæk bragte Blokhus FC foran 1-0 mod FC Vestsjælland. En føring dersværre ikke holdte længe.
05-06-2012

Af Thomas Jansen

Det blev endnu et nederlag til Blokhus FC i holdets næstsidste kamp i 1. division. Det hele begyndte ellers så godt ovre på ”djævleøen”.

Mark Tubæk bragte nemlig de blåblusede i front med 1-0 i første halvlegs 17. minut. En dejlig fornemmelse for de hårdt prøvede spillere fra Blokhus FC at være foran – og så endda på udebane! De vågnede imidlertid op til en brat virkelighed allerede 3 minutter senere, hvor hjemmeholdets Nicolas Sandberg bragte balance i regnskabet. Omkring den halve time begyndte pilen igen at pege mod sejr til modstanderne. FC Vestsjælland bragte sig nemlig foran 2-1, og lige inden pausen var den stilling ændret til 3-1 i hjemmefavoritternes favør.

Det var derfor absolut op ad bakke for Blokhus FC, da holdet løb på banen til 2. halvleg, hvor FC Vestsjælland med to yderligere scoringer i det 53. og det 57. minut endte med at sikre sig en komfortabel sejr på 5-1.

- Spillemæssigt var det ok, men vi laver for mange fejl i forsvaret. Det har desværre været kendetegnende for vores forår, at når vi kommer under for meget pres, så laver vi for mange fejl. Det skete også i dag. De får en ærgerlig scoring lige inden pausen og scorer igen umiddelbart efter, og så er kampen mere eller mindre lukket der, evaluerede cheftræner Søren Kusk umiddelbart efter kampen på Slagelse Stadion.

Imidlertid har såvel cheftræner som spillere den ultimative mulighed for at sætte et værdigt punktum for sæsonen i den allersidste kamp, som løber af stabelen hjemme mod FC Hjørring på søndag d. 10. juni kl. 14.00. Her kan Blokhus FC vise stor moral og høste megen anerkendelse, hvis de formår at hente point mod lokalrivalerne fra FC Hjørring i en kamp, der kan sende gæsterne med Blokhus FC ned i 2. division. Hvis nemlig både FC Roskilde vinder ude over Brønshøj, og AB vinder ude mod Hobro IK, så er FC Hjørring nede med nederlag eller uafgjort mod Blokhus FC.

Det bliver således en særdeles betydningsfuld kamp og dette i sig selv burde være nok til at tænde både træner og spillere til at yde det optimale. Det ville da bestemt også lune at slutte sæsonen af med en meget tiltrængt hjemmesejr, så vi kan gå ned med æren i behold.

Vel mødt på Jetsmark Stadion til en spændende fodboldkamp på søndag!!!

Kampfakta:

FC Vestsjælland – Blokhus FC 5-1 (3-1)

17’ 0-1 Mark Tubæk, Blokhus FC
20’ 1-1 Nicolas Sandberg, FC Vestsjælland
29’ 2-1 Rasmus Festersen, FC Vestsjælland
44’ 3-1 Phillip Rasmussen, FC Vestsjælland
53’ 4-1 Kristoffer Wichmann, FC Vestsjælland
57’ 5-1 Kristian Uth, FC Vestsjælland