Facebook

Sune sætter pris på nuværende udvikling

Sune_Gundersen_-_profil.jpg
07-09-2012

Af Kenneth Hansen (praktikant)

Blokhusfc.dk fortsætter sit fokus på klubbens nye spillere, og denne gang gælder det den nye midtbanespiller Sune Gundersen.

Sune bliver blandt andet spurgt til sine personlige styrker, og hvad han ser frem til i den nye sæson.

Hvad laver de ved siden af fodbolden?

- Jeg går på UCN og her læser jeg til finansøkonom, hvor jeg er færdig næste sommer.

Hvor er du opvokset og hvilke klubber har du tidligere spillet for?

- Jeg stammer oprindeligt fra Åbenrå, hvor jeg spille ungdomsfodbold for den lokale klub indtil jeg var 2. års junior. Så kom jeg videre til Esbjerg og efter et par år som senior, kom jeg så videre til Hjørring, hvor jeg spillede indtil jeg kom herop til Blokhus FC inden sæsonstart.

Hvad er dine personlige styrker og svagheder, og hvordan ser du dig selv som spiller?

- Men styrke må være, at jeg altid har haft et godt overblik og at jeg som en holdspiller er god til at hjælpe andre både til kamp og til træning. Derudover ser jeg mig selv som en der har en god spilforståelse og vel også en fornuftig teknik. Og hvis jeg skulle komme med et punkt, hvor jeg godt kunne tænke mig at blive bedre skulle det være, at jeg gerne vil bygge mere fysisk styrke til mit spil.

Hvad ser du mest frem til ved den nye sæson?

- Jeg ser frem til at være med til at bygge et nyt hold op heroppe på egnen. Det er et meget spændende projekt vi har gang i heroppe, og det er dejligt at kunne være med til at præge udviklingen i klubben både på kortsigt og langsigt.

Det var alt hvad vi havde for denne gang, men følg med igen i næste uge, hvor vi sætter fokus på endnu en af de nytilkomne spillere på holdet.