Facebook

Svær, men underholdende udekamp i vente

51dc2a5683829b2dbd20e5447a5c9c4a1.jpg
10-08-2013

Af Thomas Jansen

Jammerbugt FC kom godt fra land i årets 2. division med en sejr på 3-1 i sæsonpremieren over FC Sydvest på hjemmebane.

Nu gælder det sæsonens første udekamp, og det er en af de svære af slagsen. Turen går nemlig til Fyn, hvor Næsby venter i sæsonens anden runde. Sidste sæson blev der hentet godt med point på Fyn og de to kampe mod Næsby gav fire point. Men denne fine statistik ændrer ikke på at dagens udfordring er en af de større.

- Næsby er et godt hold, som spiller god fodbold, og de er blandt de tre bedste hold i rækken, fortæller Jammerbugt FC cheftræner Bo Zinck om dagens modstander. Trods modstanderens styrke er alle tre point dog målet med turen til Fyn.

- Kampen er den første af en række svære udekampe, men vi tager selvfølgelig derover for at vinde. Det bliver vanskeligt og er et godt målepunkt for os. Det bliver spændende, understreger Zinck, som føler sig godt forberedt.

- Vi skal fortsætte hvor vi slap i vores første kamp. Vi kommer med et stærkt hold og hvis vi spiller op til det jeg ved vi kan, så har jeg en god fornemmelse. Men Næsby har det formentlig på samme måde. Men vi føler os godt forberedt og det er et spørgsmål om vi er der på dagen.

Næsby kom ligesom Jammerbugt FC godt fra land i denne sæson med en 2-0 sejr ude over FC Djursland, så der er lagt op til en spændende dyst.

- Ligesom os har Næsby fået nogle nye spillere ind og har styrket sig. De har samme indgang til fodbold som vi har, så jeg tror der er lagt op til en god og underholdende kamp med to hold der vil spille fodbold, og spille for at vinde, slutter Bo Zinck inden han stiger på bussen til Fyn.

Her fløjtes opgøret i gang kl. 15.00 i dag lørdag d. 10. august. Lad os håber den blå bølge ruller hjem med tre point…