Facebook

Tak for i år

Tak for i år.jpg
22-12-2010

Af Thomas Jansen

Fodboldbanerne er dækket af et tykt lag sne, julen står for døren og vi kan nu se tilbage på et spændende år i Blokhus FC.

Der er sket meget både på og uden for banen i det forgangne år. I foråret var vi længe med i en tæt kamp om placeringen, der udløser en play-off kamp om oprykning til 1. division. Desværre skulle det ikke være os, der fik lov at spille disse to spændende kampe i denne omgang, men vi er til gengæld kommet stærkt igen i den nye sæson, hvor efterårets resultater betyder, at vi kan overvintre på 1. pladsen i tabellen. En flot præstation af trænerteamet samt en meget ung og meget talentfuld trup, som fortsætter sin positive udvikling fra kamp til kamp.

Positiv udvikling har der også været hos ungdomsholdende, hvor både U21 og U19 har imponeret med topresultater. Det er præstationer, som lover godt for fremtiden i klubben og som understøtter vores stadig større fokus på arbejdet med de unge mennesker i lokalområdet.

Året blev også krydret med en pokalkamp mod Superliga naboerne fra AaB og på vanlig vis gav pokalkampen os alle en ekstraordinær oplevelse på Jetsmark Stadion. Det blev ikke til en sejr denne gang, men det gav en god oplevelse til alle os på lægterne, mens spillerne fik en værdifuld erfaring med videre.

Alt i alt har vi i løbet af året delt mange gode – og enkelte frustrerende – oplevelser sammen og vi vil derfor gerne takke alle der har bakket op omkring Blokhus FC enten som samarbejdspartner, som frivillig, som tilskuer, som supporter, eller som noget helt femte.

Til alle jer, mange tak for i år – vi glæder os til at påbegynde 2011 sammen med jer!

Glædelig jul og godt nyt år på vegne af alle i og omkring Blokhus FC.

Med venlig hilsen

Mogens Andersen & Thomas Jansen