Facebook

Talenter fortsætter sejrsstime

U19NY.jpg
Kampens to målmagere, Kasper Skov og Anders Rosengren.
07-05-2015

Af Thomas Jansen

Jammerbugt FC U19 fortsætter med at bygge videre på sin flotte forårsstart. Tirsdag blev det således til en ny sejr i U19 2. division.

Denne gang var det Skive IK som, på eget græs, måtte erkende nederlag til de blå fra Jammerbugten. Trods det at kampen blev afviklet på kunstgræs, hvilket kræver tilvænning på denne tid af sæsonen, sejrede Jammerbugt FC med 2-0.

- Den første halve timer er egentlig en meget jævnbyrdig dyst, men da vi scorer efter tredive minutter får vi overtaget i kampen. Jeg synes vi sidder på det derefter. Skive er et godt hold, så det var en fin sejr, forklarer Jammerbugt FC U19 træner Tommy Pedersen, som midtvejs i 2. halvleg kunne glæde sig over en scoring til 2-0 af Kasper Skov. Målet til 1-0, der blev scoret i 1. halvleg, blev sat ind af Anders Rosengren direkte på frispark.

Med sejren er U19 drengene oppe på siden af Hobro IK og deler dermed 1. pladsen i tabellen med 15 point. At de gode resultater fortsætter med at løbe ind, tilskriver Tommy Pedersen blandt andet en god organisation på holdet.

- Tingene fungerer rigtig godt lige nu. Selvom vi faktisk bytter en del rundt på pladserne lige nu, så er vi godt organiseret og det giver os point, forklarer U19 træneren og ser frem mod næste udfordring, AaB.

- Nu gælder det AaB, og der er svære at forudsige. De skifter meget ud og stiller ofte med forskellige spillere. Så vi må vente og se hvad der dukker op på dagen. Formentlig er det et godt hold og et godt spillende hold vi skal op imod.

Jammerbugt FC U19 spiller ude mod AaB søndag d. 10. maj kl. 13.00.