Facebook

Talenter tæskes igennem

KasperB.png
Tidligere professionel bokser, Kasper Bruun, presser de unge fodboldtalenter på vejen mod topform.
15-03-2016

Af Thomas Jansen

Divisionen tager hul på sæsonen denne uge, men hos Jammerbugt FC’s U17 og U19 mandskab er forberedelserne også i fuld gang.

Hos U17 har man været særdeles flittig til at holde formen ved lige ved at deltage og vinde i indendørsfodbold. Det er i ”fodboldpausen” blevet til Nordjysk Mesterskab i både A og B-rækken, og derefter en bronzemedalje i A-rækken til Jysk Mesterskab. Derudover er det også blevet til deltagelse mesterskabsturnering i futsal. Nu er de unge drenge tilbage under åben himmel.

- Vi er kommet godt i gang med den nye sæson. Alle mand er i gang med træningen og vi har en håndfuld træningskampe i vente inden det går løs. Vi har jo været aktive henover vinterperioden, så vi fortsætter med at klø på, men har naturligvis lidt ekstra fokus på den fysiske del lige nu og styrketræner derfor hver mandag, forklar U17 træner Christian Grubert.

Hos U19 mandskabet må man også sige, at der er sat fokus på fysikken her på et tidligt stadie af sæsonen. Fodbolddrengene er nemlig sendt på ugentlig træning hos naboen, Pandrup Bokseklub, hvor den tidligere professionelle bokser, Kasper Bruun, med fast hånd sørger for formen finder vej til toppen.

- Vi er i bokseklubben hver mandag og jeg må sige, at Kasper sørger for spillerne får varmen. Det er hård og effektiv træning, som jeg er sikker på gør os gavn når sæsonen skydes i gang. Spillerne forbedrer både kondition og koordination, så det er et super samarbejde vi har med bokseklubben her i vores forberedelsesfase, lyder det fra Kristian Vestergaard Nielsen, som blandt andet kunne se flere af sine spillere blive ”knock-out’et” mod boksetræningens slutning. Selvom bokser Kasper Bruun styrede slagets gang med fast hånd, så klarede alle mand sig dog uskadte – men lettere forpustet – gennem træningen, skulle vi hilse at sige. 

U19 sigter mod at ramme kampformen nu lørdag d. 19. marts, hvor sæsonen skydes i gang hjemme mod Skalborg SK, mens U17 har lidt længere tid at ”løbe" på, da de først lægger fra land i turneringen lørdag d. 9. april hjemme mod Skibsby-Højene IF

Vil du se et par billeder fra U17 og U19 træningen, kan du finde det på Jammerbugt FC’s Facebookside.