Facebook

Talenthold topper tabellen efter dobbelt sejr over Hjørring

U17_holdfoto_efteraar_2013.jpg
Jammerbugt FC U17 mandskabet.
27-08-2013

Af Thomas Jansen

Både U17 og U19 var i weekenden i kamp mod Hjørring på hjemmebane i sæsonens anden kamp, og begge talenthold sejrede.


Martin Jensens U17 mandskab slog Hjørring IF med hele 4-1, mens Henrik Jensens U19 hold samme aften fik sig en god 3-1 sejr.

Hos U17 holdet scorede Jonas Bjørn et flot hattrick, mens Andreas Nielsen lukkede og slukkede med målet til 4-1. U19’s sejr kom i hus på mål af Anders Rosengreen, Jesper Søgård og Augustin Akena.

Begge trænere kunne med rette være tilfredse efter de seks point, som denne weekend blev hentet mod to gode Hjørring IF hold.

- Holdet viste stor sammenhandling i de ting vi foretog os. Det glæder mig, at de taktiske elementer, pres og omstillinger, som var blevet øvet op til kampen, blev udført på et rigtig højt niveau. Dertil skal lægges stor løbevillighed, og gode sammensatte angreb, hvor mange spillere var involveret. Vores nysammensatte backlinje og keeper leverede en stor præstation og holdte Hjørring IF fra store chancer hele kampen. Vi mødte et rigtig dygtigt hold, som uden tvivl vil kæmpe med om de to pladser til M1 når efterårssæsonen er ovre, forklarer en glad U19 træner Henrik Jensen, som blev fulgt op af en ligeså glad U17 træner Martin Jensen.

- Dette var en kamp vi alle havde set frem imod. Hjørring er en klub vi altid har haft problemer med at slå, men det blev ikke tilfældet i denne kamp. Hjørring IF styrer dog de første 10 minutter af kampen, men så skal jeg da ellers love for de fik en fodbold lektion de sent glemmer! Vi får ro på vores spil og kontrollerer fuldstændig vores modstander igennem 80% af kampen. Vi skubber flot op og ligger presset på modstanderens halvdel, og vi flytter bolden hurtigt rundt med pasningsspil i høj klasse. Jeg har igennem min tid som træner vundet mange kampe, men husker ikke en sejr jeg har været så stolt af som den vi hiver hjem her, understreger Martin Jensen, som nu kan se frem til endnu en spændende kamp i næste runde.

Jammerbugt FC U17 er efter sæsonens to første runder placeret på en delt 1. plads med Lundergård IU, mens Jammerbugt FC U19 ligeledes indtager en delt 1. plads med Hobro IK i sin række.

Begge talenthold skal ud i topopgør i tredje runde, hvor det gælder netop Hobro IK for U19 og Lundergård IU for U17.

Kampene spilles på følgende tidspunkter:
Jammerbugt FC U17: Ude onsdag d. 28. august kl. 18.30.
Jammerbugt FC U19: Hjemme onsdag d. 28. august kl. 18.15.

 

Jammerbugt FC U19 mandskabet.