Facebook

Thisted FC venter i næste test

Thisted_-_Blokhus.jpg
Sidst Blokhus FC besøgte Thisted FC var tilbage i maj 2011, hvor det med en fantastisk opbakning fra tribunerne blev til en flot 4-1 sejr i 2. division vest.
14-03-2012

Af Thomas Jansen

Testkampene ligger tæt i øjeblikket og i aften onsdag d. 14. marts er endnu en på programmet. Denne gang gælder det Thisted FC på udebane.

Thisted FC, der har overvintret på en tredjeplads i 2. division vest, har vist gode takter i forårets træningskampe, hvor det blandt andet er blevet til sejre over et par 1. divisionsmandskaber i form af FC Hjørring og Skive IK. Her er det blevet til sejre på henholdsvis 3-1 og 4-3, så ingen tvivl om, at der venter Blokhus FC en hård test på Lerpytters bane 7 i aften.

Thisted FC har dog også måtte se sig slået af 1. divisionshold undervejs, idet Viborg FF tilbage i februar måned snuppede en 5-2 sejr. Det har alle været målrige opgør, hvilket også har været tilfældet for de fleste af forårets testkampe for Blokhus FC.

Således har Blokhus FC i de seneste fem testkampe spillet fire 3-2 kampe på stribe – to nederlag og to sejre – og senest blev det et 3-4 nederlag til Aarhus Fremad. Der er derfor grund til at forvente underholdende fodbold og mange mål i aftenens testkamp – også selvom det formentlig ikke er de to cheftræneres primære fokus på dette stadie af sæsonen.

For Blokhus FC’s Søren Kusk handler det om at få finjusteret konceptet omkring den taktiske del af spillet, mens det ligeledes er endnu en mulighed for at prøve spillerne af og få en indikation på hvor på formbarometret den enkelte ligger her tre uger før foråret skydes i gang. Søren Kusk understreger tilmed, at det nu er ved at være så langt fremme i forberedelerne, at tingene skal til at fungere.

- Nu er det ved at skærpe til, og det er vigtigt med et godt resultat. Det er også vigtigt, at vi for helt styr på defensiven. Vi skulle ikke gerne lukke tre eller fire mål ind igen. Det skal forbedres, slår cheftræneren fast forud for aftenens testkamp.

Testkampen mod Thisted FC fløjtes i gang i aften onsdag d. 14. marts kl. 18.30 på Lerpytters bane 7.