Facebook

Thisted test venter i weekenden

JFC-TFC_traeningskamp.jpg
Arkivfoto. En af mange dueller fra tidligere træningskamp mellem Thisted FC og Jammerbugt FC.
20-02-2015

Af Thomas Jansen

Det er for tidligt at kalde det en generalprøve, men om ikke andet er lørdagens testkamp mod Thisted FC en forsmag på hvad der venter i premieren.

Jammerbugt FC og Thisted FC starter nemlig forårssæsonen med et lokalbrag lørdag d. 28. marts på Sparekassen Vendsyssel Arena. Nu lørdag er scenen imidlertid en anden. Kampen afvikles nemlig i Thisted og formentlig uden samme tænding og nerve, som vil præge sæsonpremieren. Tag dog ikke fejl. Koncentration og arbejdsindsats vil også lørdag være i top selvom vilkårene er anderledes til denne træningskamp.

- Vi ligger side om side i toppen af tabellen. Kun et point skiller os, så det skal nok blive en god kamp. Thisted er et godt hold og jeg forventer en kamp på et godt niveau. Det er altid godt at blive matchet med et hold fra egen række, forklarer Jammerbugt FC cheftræner Bo Zinck forud for mødet med lokalrivalerne. En kamp der markerer et væsentlig milepæl i sæsonforberedelserne.

- Nu begynder vi at nærme os nogle ting, som skal til at være på plads. Vi får helt sikkert nogle vigtige svar lørdag. Vi er i fase 2 nu og går ind i en hård periode. Det starter lørdag, hvor jeg er sikker på vi får en god hård kamp. Det er det altid mod Thisted. Men formmæssigt synes jeg det ser fint ud indtil nu, så vi glæder os til en god test, slutter Zinck inden den blå bølge ruller mod Thisted.

Her fløjtes træningskampen i gang lørdag d. 21. februar kl. 12.00.