Facebook

Thomsens Thisted tanker

NT22HS.jpg
12-09-2014

Af Thomas Jansen

Han har efterhånden prøvet det nogle gange, Nickolaj Thomsen. At spille lokalopgør. Når det lørdag gælder et af slagsen mod Thisted FC, har Jammerbugt FC angriberen derfor en god fornemmelse af hvad der er i vente.

- Det er altid specielt at spille disse kampe, som man på forhånd ved vil blive en stor mundfuld. Der er ingen tvivl om at begge hold vil spille en lidt anderledes form for fodbold end den man er vant til. Nerver og ivrighed kan spille alle spillere samt trænere et puds. Men det tiltaler mig stadig at løbe på banen mod hold som Thisted FC og gjorde det ikke det, skal man helt sikkert lægge støvlerne på hylden, forsikrer Nickolaj Thomsen, som har erfaringen på sin side når det kommer til opgør som disse. Den nu 29-årige angriber har da også en klar fornemmelse af hvad der kan være i vente lørdag.

- Jeg forventer en nervøs start på kampen, hvor begge hold skal se hinanden an. Det er trods alt to ligeværdige hold, der har ambitioner om at ligge i den samme ende af skalaen. Jeg håber at vi stepper up i forhold til weekendens kamp. Det bliver der brug for, hvis vi skal have point med hjem fra Lerpytter, fremhæver Jammerbugt FC’s nr. 22 med henvisning til sæsonens første nederlag i sidste runde.

Jammerbugt FC angriberen glæder sig over den positive start holdet har præsteret denne sæson, men påpeger at netop sidste rundes nederlag gav et hak og ikke mindst en reminder om at forblive ydmyge og dedikerede samt arbejde hårdt på alle parametre. 

- Før weekendens kamp havde vi fået en fantastisk start, men efter nederlaget til Varde blev starten lidt mindre fantastisk. Vi har bestemt ambitioner om at ligge i den gode ende af rækken, men omvendt har nederlaget i weekenden også vist, at vi ligeså vel kan ende i midten af rækken, hvis ikke vi er mere ydmyge overfor modstanderne og fornuftige i vores omgang med bolden, forklarer Nickolaj Thomsen, som lørdag endnu en gang trækker den blå trøje over hovedet med den mission at sende Thisted FC til tælling.

Om det lykkes får vi svar på i morgen eftermiddag, lørdag d. 13. september, hvor der er kick off i Thisted kl. 15.00.