Facebook

Tid til sæsonens sidste hjemmekamp

Klar-til-saesonens-sidste-hjemmekamp.jpg
Jammerbugt FC spillerne står lørdag klar til at løbe ind på Sparekassen Vendsyssel Arena for sidste gang i denne sæson...
12-06-2015

Af Thomas Jansen

En lang og god sæson er ved at nå sin ende. Det er blevet tid til sæsonens sidste hjemmekamp på Sparekassen Vendsyssel Arena.

Det er en kamp som markerer afslutningen på indeværende fodboldsæson, men samtidig markerer den ligeledes starten på et nyt kapitel. Sæsonens sidste hjemmekamp er nemlig ny cheftræner Frode Langagergaards første i spidsen for den blå bølge på Sparekassen Vendsyssel Arena.

Modstanderen er topholdet, Næstved, som kan sikre sig oprykning til næste sæsons 1. division. Samtidig går Jammerbugt FC efter en top 3 placering, og den kan ligeledes sikres lørdag. Så selvom sæsonen spiller på sidste vers, er der masser at spille om. Det er en dyst med flere lag og der er uden tvivl en interessant kamp i vente.  Frode Langagergaard har da heller ikke i sinde at læne sig tilbage lørdag.

- I sidste runde leverede vi et godt resultat og en fin præstation på udebane i Ringkøbing. En vigtig sejr med hensyn til at holde fast i 3. pladsen. Lørdag skal vi gerne følge op på denne præstation med endnu en sejr. Det bliver en spændende kamp, fremhæver Langagergaard og fortsætter;

- Næstved kan rykke op i 1. division og jeg håber dette måske giver lidt ekstra liv på stadion. Dog vil jeg forsikre om, at vi vil gøre alt hvad vi kan for, at det ikke bliver lørdag Næstved skal fejre oprykning. Vi har selv et mål der skal nås, og det er at vi slutter i top 3.

Skal Jammerbugt FC stikke en kæp i hjulet på Næstveds forhåbninger om oprykning en runde før tid, så skal der kæmpes fra start til slut. Der er en grund til Næstved indtager 1. pladsen og holdet har ikke tabt siden midt i april. Sidst Jammerbugt FC tog kampen op mod Næstved blev det til et 1-3 nederlag. Det var i september sidste år på Næstveds eget græs. Nu godt ni måneder senere hedder det Sparekassen Vendsyssel Arena, og trods respekt for tabellens tophold, er de blåblusede klar til at tage kampen op på ny.

- Næstved er et godt spillende og fysisk stærkt hold. De har masser af power og vi får en svær kamp, hvor vi skal modstå et hårdt pres. Det vil derfor være vores fokus at forsøge at spille os igennem dette pres, kombineret med at vi selv får sat det rette pres på Næstved når de er på bolden, forklarer Jammerbugt FC’s nye cheftræner, som gerne vil slutte godt af samtidig med han også gerne vil godt fra land.

- Jeg håber og tror vi kan få os en seværdig kamp. Oven på sejren i sidste runde er vi klar til at tage imod et tophold som Næstved. Det er på mange områder en vigtig kamp, ikke blot for Næstved. Selv vil vi gøre alt hvad vi kan for at slutte godt af på hjemmebane og for at fastholde 3. pladsen. Derudover er det min første hjemmekamp som cheftræner for Jammerbugt FC, så helt personligt håber jeg naturligvis, at vi kan komme godt fra start sammen her på Sparekassen Vendsyssel Arena, fortæller Frode Langagergaard og slutter;

- Vi har uden tvivl en spændende sæson at se frem til sammen, men nu handler det først og fremmest om at få rundet denne godt af. På vegne af hele trænerteamet og spillerne vil jeg derfor også gerne takke for opbakningen i denne sæson. Jeg håber mange vil komme lørdag. Vi vil forsøge at gøre vores til at det bliver en god oplevelse.

Startfløjtet lyder for sidste gang i denne omgang på Sparekassen Vendsyssel Arena lørdag d. 13. juni kl. 15.00. Vi ses på stadion!