Facebook

Tid til topopgør

Her_ruller_den_blaa_boelge.jpg
08-09-2012

Selvom det er tidligt på sæsonen byder lørdag d. 8. september på et topopgør når Blokhus FC hjemme på Jetsmark Stadion tager imod Marienlyst.

Med fire sejre ud af fem mulige, ligge vi på nuværende tidspunkt på en andenplads i tabellen. På fjerde pladsen med to point mindre finder vi dagen modstander Marienlyst, der ligesom os har fået en god start på sæsonen.

At det er en kompetent modstander Blokhus FC står over for lørdag vidner sidste sæsons slutplacering som nummer seks om. Her var Marienlyst et meget stabilt hold. Et hold som et hold, der dog lukkede næsten to mål ind pr. kamp, hvilket det imidlertid ser ud til Marienlyst i denne sæson har fået rettet op. I indeværende sæson har holdet kun lukket et mål ind i snit pr. kamp. Det har foreløbigt givet Marienlyst 10 point, og syv af dem er hentet hjemme, mens de sidste tre i en af deres to udebanekampe. I tillæg er det værd at bemærke, at Marienlyst er det hold i rækken som har scoret næst flest mål denne sæson. Hele 13 er det blevet til i sæsonen første fem kampe.

Blokhus FC cheftræner Bo Zinck er forud for mødet med Marienlyst da også opmærksom på, at det bliver en svær opgave at hente de tre point, men forsikrer samtidig at dette er målet.

- Der er ingen tvivl om, at det er en spændende kampe som venter. Marienlyst er en spændende modstander, og et godt hold, der ligesom os selv også gerne vil spille fodbold.

Det er også vigtigt at bemærke, at Marienlyst er uhyggeligt farlige på sine dødbolde, fortæller Bo Zinck som understreger, at på hjemmebanen gælder kun tre point.

- Vi har bestemt respekt for Marienlyst, men som jeg tidligere har sagt, og nu gør igen, så skal vi forsøge, at dominere vores hjemmekampe. Vi vil fuldt ud gå efter de tre point. Det bliver en spændende topkamp, men med vores start på sæsonen går vi ind til kampen med stor selvtillid, og med publikums opbakning i ryggen, kan vi forhåbentlig sikre os de tre point og endnu en hjemmesejr.

Lad dette være en opfordring til at komme på Jetsmark Stadion lørdag d. 8. september kl. 15.00 når Blokhus FC og Marienlyst brager sammen i sæsonen første topopgør. Så kom og vær med til at sikre de tre point bliver i Nordjylland. Kom og vær med til en hyggelig eftermiddag og spændende fodboldoplevelse. Kom og vær med til at stå skulder ved skulder når den blå bølge ruller!