Facebook

Tidligere Jetsmark-spiller snød Blokhus FC for 3 point

Olcay tæt på.jpg
24-04-2010

(Foto: Olcay Senoglu var igen på pletten for Blokhus FC)

 

Blokhus FC   -   Aarhus Fremad   1-1  (0-0)

1-0 Olcay Senoglu  64. min

1-1 Anders Sørensen  90. min

 

Blokhus FC´s startopstilling:

Målmand: Brian Ulstrup

Forsvar: Lars Mynderup, Andreas Damgaard, Kasper Stiller, Christian Overby

Midtbane: Alex Ndugga, Rasmus Christiansen, Jeppe Østenkær, Muhammed Akinci, Nickolaj Thomsen

Angreb: Olcay Senoglu

 

På bænken: Nick Svendsen, Simon Rosenqvist, Micky Malling Jensen

 

Af Torben Pedersen

Hold da ellers op for en god indsats!. Sådan tænker jeg efter kampen mod Aarhus Fremad, hvor et amputeret hjemmehold leverede det der skulle til for at hente 3 point, og ikke mindst også fortjente det.

Alligevel var det gæsterne der løb med et uafgjort resultat, som de i bund og grund ikke fortjente. Men sådan er det jo også engang imellem. Der er sikkert også sket at Blokhus FC har hentet flere point end fortjent førhen. Men målet i dag, som ifølge flere faldt efter mindst 5 minutters overtid i en kamp uden de store stop, og med blot 4 udskiftninger, kan jo undre en hel del.

Oven i det var flere vidner ikke i tvivl om at målet ikke burde være godkendt da der var offside, hvilket flere af de gæstende fans sagde efter kampen. "Vi har vist fået en lille gave", som en gul og sort klædt århusianer sagde på vej mod klubhuset. Men sådan var det nu engang, og det kan der jo ikke ændres på nu.

Men intet dårligt skal eller kan siges om indsatsen fra Blokhus FC i dagens kamp. På forhånd viste man at Bobo Niambele var ude af dagens kamp med karantæne, men da det samtidig stod klart under opvarmningen at en tvivlsom anfører Peter Tranberg heller ikke blev klar, så det pludselig tyndt ud med midtbane spillere.

Det endte med at ungdommen måtte klare ærterne, og Rasmus Christiansen fulgte op på de gode takter fra Tjørring kampen, og spillede igen med stort overblik på midten, hvor han fik hjælp af Jeppe Østenkær der var rykket ind centralt, og iøvrigt spillede med brormand Rasmus Østenkær som direkte modstander.

Blokhus FC var lidt overraskende, de mange ændringer i betragtning, boldbesiddende i kampen. Og en kæmpe ros skal lyde til midtbanen der uden anføren og "Bobo The Dynamite" gjorde det fantastisk og overstråledde gæsternes maskinrum.

På bænken var der fundet plads til Simon Rosenqvist der er tilbage efter en længerevarende knæ-skade. Og samme kan man sige om Malthe Guldager. Han var dog ikke med, men træner med for fuldt kræft i næste uge, og kan se frem til konkurrence i et særdeles solidt forsvar der igen i dag afviste Aarhus Fremad gang på gang.

Muhammed Akinci var tilbage efter en forstrækning, efter at have siddet ude mod Tjørring. Men midtbane-profilen udgik da skaden sprang op tidligt i kampen. Micky Malling kom på banen som afløser på kanten, og gjorde sig igen bemærket med en assist, da Olcay Senoglu scorede til 1-0. Henrik Bundgaard i Aarhus-målet så dog noget malplaceret og tung ud i situationen, som han burde have kunnet forhindre.

Men Blokhus FC var i front og i styring mod et streeset Aarhus Fremad hold, der brugte mange kræfter på at skælde dommer-trioen ud. Og det er sjældent noget der rigtigt hjælper. Og gæsterne fik endna et hav af frispark, og burde ikke klage på den baggrund.

Men da kampen nærmede sig enden, kom gæsterne længere frem på banen og fik flere dødbolde. Men farlige var det aldrig for alvor, og tilbagevendte Brian Ulstrup i målet havde ikke en reel redning i kampen.

Og så tilbage til den overtid som var det store samtale-emne efter kampen. Hvordan kunne der være mindst 5 minutters overtid i en kamp uden de store stop, og blot 4 udskiftninger? - Undertegnede må melde pas på det område, og erkende at man ikke havde stopuret med. Men det er heller ikke det afgørende i kampen, men derimod målet som ifølge mange var klar offside på.

Det var et indlæg der blev flækket videre med hovedet, og hvor Anders Sørensen dukkede op og udlignede for gæsterne på bagerste stolpe. Men netop i situationen hvor bolden bliver snittet videre, er der offside på Anders Sørensen, og derfor burde målet ifølge mange været annuleret. Igen må undertegnede melde pas forbi, da jeg stod omkring 100 meter fra situationen.

En utrolig bitter pille at sluge for Blokhus FC der var på vej mod 3 point, og havde spillet en på mange område god kamp. Men retfærdighed er ofte en omtalt ting i fodbold, og det ender ofte sådan at retfærdigheden sjældent er tilstede. Ikke mindst hos det hold der har tabt point.

En godog medrivende kamp fra beggemandskaber endte med et resultat som begge må finde sig tilfredse med, selvom spillerne var meget skuffet efter den meget sene scoring.