Facebook

Tilfreds cheftræner glæder sig over premieresejr

Bo-og-baenken.jpg
Bo Zinck, det øvrige trænerteam og en særdeles kompetent reservebænk, følger koncentreret kampens udvikling fra sidelinjen.
30-03-2015

Af Thomas Jansen

Jammerbugt FC fik lørdag den bedst tænkelige sæsonstart, da det i forårspremieren blev til en flot 4-1 sejr hjemme over lokalrivalerne fra Thisted FC.

En fortjent, og i sidste ende også en sikker, sejr, som ikke mindst blev grundlagt på en veludført 2. halvleg. Jammerbugt FC startede nemlig kampen i modvind, bogstaveligt talt, og det gav Jammerbugt FC cheftræner Bo Zinck lidt tidlige bekymringer, som heldigvis endte med at blive afløst af forløsning og glæde.

- 1. halvleg er ikke så god. Vi får ikke presset spillet op og vinden drillede os mere end vi havde regnet med. Men trods det at Thisted har vinden i ryggen, mens benene stadig er friske, så giver vi ikke ret meget væk. De bliver nærgående på nogle dødbolde, men derudover synes jeg vi holder dem godt på afstand, forklarer Bo Zinck der fik rettet et par ting til i pausen og derefter kunne se sit mandskab tage kontrollen over kampen.

- Vi justerer nogle ting i pausen og får mere fat i kampen. Vi vinder vores dueller og anden bolde, og får presset spillet op. Derudover får vi skabt mange chancer, også flere end vi scorer på, fortæller cheftræneren.

Fire af chancerne blev omsat til mål, og det sikrede den skønne sejr, som sikrer den bedst tænkelige sæsonstart. En præstation der ikke kun skal tilskrives de elleve startere, men også den øvrige del af truppen, og ikke mindst indskifterne, som gjorde en forskel, da de blev bedt om det.

- De spillere der kommer ind fra bænken gør det godt, og det viser at vi ikke bare er elleve på holdet. Nej, vi er flere, og det er virkelig positivt, fremhæver Bo Zinck, som bl.a. kunne se Søren Lynge Svendsen og Sonny Jakobsen komme fra bænken og score hver sit mål. Målene kombineret med en dedikeret holdindsats grundlagde sejren, som endte med at blive ganske komfortabel.

- Det var en fantastisk sejr, fastslår Zinck og tilføjer;

- Det er vigtigt at vinde den første kamp. Nu er vi kommet godt i gang og kan tage til Varde uden det samme pres. I stedet kan vi tage alle de gode ting med, og så går vi naturligvis efter en ny sejr.

Den blå bølge ruller til Varde allerede Skærtorsdag, d. 2. april, hvor der er kick off på forårets anden kamp kl. 15.00. Som minimum indtil da kan Jammerbugt FC glæde sig over at være rykket op på en fin 3. plads i tabellen. Thisted FC er nummer 5 og Varde IF nummer 14.