Facebook

Tirsdag går turen til Tarup i jagten på 1. pladsen

Ahlmann_web.jpg
18-09-2018

Af Thomas Jansen

Den blå bølge ruller tirsdag eftermiddag til Fyn, hvor Tarup/Paarup ved Odense skal aflægges et besøg i forbindelse med den udsatte 7. runde kamp.

Som bekendt havde tirsdagens værter fem spillere udtaget til det danske vikar landshold tidligere på måneden, hvorfor divisionskampen blev rykket. Nu er det imidlertid hverdag i 2. division igen og det forsømte skal indhentes.

Selvom det presser kampprogrammet lidt ekstra, så kommer Jammerbugt FC efter alt sandsynlig med energifyldte ben. Med en sejr kan de blå nemlig spille sig op på 1. pladsen i rækken, ja faktisk i den samlede 2. division. Så motivationen fejler intet hos Jammerbugt FC.

Derudover kommer holdet til Fyn med en sejr i bagagen samt ambitioner om mere skarphed foran mål efter 1-0 sejren hjemme over Kjellerup IF lørdag. Her blev det enlige mål sendt i nettet af Viktor Ahlmann.

- Det blev en alt for spændende kamp, som vi skulle have lukket. Kjellerup havde et par fine chancer og grundet vores manglende kynisme i deres felt, blev det unødvendigt spændende. Personligt havde jeg i hvert fald to, jeg skulle have sparket ind, så det var ikke optimalt. Det vigtigste er dog, at vi endnu engang fik tre point, understreger matchvinderen, som har tænkt sig at jagte samme udbytte tirsdag aften ude mod Tarup/Paarup IF.

- Vi skal ned og skabe kampen, og vi skal komme med alt, hvad vi har. Vi har et tæt program det næste stykke tid, men når vi er i så god form og har en bred trup, burde det ikke betyde det store. Vi skal have tre point igen, lyder det målrettet fra Viktor Ahlmann, der sammen med sine holdkammerater arbejder sten hårdt på at gøre det at vinde til en vane.

Indtil videre ser det ud til, at det i hvert fald er blevet en vane ikke at tabe for det ubesejrede mandskab, som har fire sejre og to uafgjorte fra sæsonens første runder, samt et par pokalsejre ovenikøbet.

Nu handler det om at holde snuden i vindersporet den kommende tid, hvor kampene kommer tæt. Next up er som nævnt Tarup/Paarup IF og her skal der være fuldt fokus tirsdag kl. 17.15, når der fløjtes op i den udsatte kamp mellem Tarup Paarup IF og Jammerbugt FC på Home Tarup Park.