Facebook

Tjørring IF kom i strid modvind

BFC - AGF Tilskuere.jpg
17-04-2010

(Foto: 206 tilskuere var mødt op i en sand orkan over Bane 2)

 

Blokhus FC   -   Tjørring IF   6-0  (1-0)

1-0 Peter Tranberg (str.)  13. min

2-0 Jeppe Østenkær  55. min

3-0 Olcay Senoglu  57. min

4-0 Christian Overby  65. min

5-0 Micky Malling Jensen  76. min

6-0 Jeppe Østenkær  85. min

Udvisning: Jakob Rahbech, Tjørring IF  12. min

Tilskueretal: 206

 

Blokhus FC´s startopstilling:

Målmand: René Bech

Forsvar: Lars Mynderup, Andreas Damgaard, Kasper Stiller, Christian Overby

Midtbane: Jeppe Østenkær, Bobo Niambele, Peter Tranberg, Alex Ndugga

Angreb: Nickolaj Thomsen, Olcay Senoglu

 

På Bænken: Brian Ulstrup, Rasmus Christiansen, Micky Malling Jensen, Søren Reese

 

Af Torben Pedersen

Målene suser ind for tiden bag modstandernes målmænd, og Tjørring var ingen undtagelse. Hele 6 kasser scorede et sprudlende Blokhus FC hold, som nu har scoret ikke mindre end 10 gange i 2 kampe.

Dagens kamp fik dog en dramatisk optakt, da gæsterne fra Tjørring knapt var ankommet til Jetsmark Hallen, før man havde sendt en spiller med ambulance til Aalborg Sygehus. Den kun 21-årige Nicolai Møller havde klaget over hovedpine og kvalme på busturen mod Pandrup, og da han pludselig besvimmede flere gange slog man alarm. Efter kampen var seneste melding at den unge spillers tilstand var noget bedre, og herfra ønsker vi selvfølgelig Nicolai Møller rigtig god bedring.

Som om tingene ikke allerede havde været hårde nok ved Tjørring, blev det så ihvertfald efter kun 12 minutter af dagens kamp. Jakob Rahbech begik straffespark mod Peter Tranberg, og tilmed fik han direkte rødt kort for forseelsen. Det virkede mildest talt meget hårdt med udvisning i situationen, da to Tjørring forsvarer var på linie i situationen, og ikke stjal en oplagt scoringschance.

Men det røde kort kunne ikke ændres, og Tjørring led den skæbne at spille med 10 mand i godt 80 minutter. Peter Tranberg scorede i situationen samtidig til 1-0, og dermed sit tredje mål i foråret, heraf 2 stk på straffespark.

Blokhus FC spillede med den stride vestenvind i ryggen i 1. halvleg, og det blev noget være rod. Boldene hoppede og dansede i forvejen, og nu kom de bare endnu hurtigere med hjælp fra vinden, og de var stort set umulige at styre. Mange bolde blev alt for lange i vinden, og man skulle måske have spillet mere på jorden, trods banernes lidt knoldede tilstand.

Tjørring spillerne leverede en glimrende 1. halvleg, og holdt Blokhus FC fra fadet. Ikke mindst via gode forsvars-aktioner hvor man gang på gang lokkede Blokhus FC i offside-fælden.

Tjørring blev kørt over i 2. halvleg

Blokhus FC kunne se frem til at få frisk vestenvind i lungerne i 2. halvleg, og det skulle igen som imod Hobro, vise sig at være det bedste at spille i modvind. Spillerne blev tvunget til at spille langs jorden, og her begyndte Tjørring defensiven for alvor at slå sprækker.

Efter 10 minutter kunne man se Christian Overby i et raid på venstrekanten, som han afsluttede med et glimrende indlæg på bagerste stolpe. Her stod Olcay Senoglu placeret, og han headede bolden ind midt foran mål, hvor Jeppe Østenkær saksesparkede bolden i nettet til 2-0. Olcay Senoglu udnyttede selv en chance kun 2 minutter senere, og udbyggede føringen til 3-0.

4-0 blev det også til, og det var endda med 25 minutter tilbage af kampen. Et opspil endte i feltet hvor 3-4 mand alle spillede hurtige førstegangs-afleveringer, og blot lod tankerne sende til Catalonien, hvor man normalt kun ser sådanne ting. Tjørring blev revet fra hinanden, for til sidst at se en fuldstændig blank Christian Overby trille bolden forbi en solgt keeper.

Det var ren opvisning i fodboldens ABC, og man kunne tydeligt se Tjørring nu led under det tidlige røde kort efter kun 12 minutter. 

I den modsatte ende af banen var der divisions-debut til René Bech i målet. Han afløste en lettere skadet Brian Ulstrup, der dog kunne sidde på bænken med en mindre forstrækning. Med godt 10 minutter tilbage af kampen kom endnu en debutant på banen for Blokhus FC. 16-årige Søren Reese der denne sommer fylder 17 år, fik sin debut-optræden på førsteholdet. Og meget skal gå galt hvis ikke der kommer flere af den slags.

Det var generelt en god dag for indskifterne. Rasmus Christiansen blev skiftet ind i pausen på bekostning af Alex Ndugga, og midtbanespilleren havde en fremtræden rolle i 2. halvleg. Ikke mindst da han fik noteret sig en assist ved 5-0 scoringen, hvor han ene mand spillede Micky Malling helt alene med keeperen. Den tidligere Randers spiller scorede sikkert til 5-0.

Jeppe Østenkær kunne som banens bedste spiller, sætte punktum for hans egens og holdets indsats, ved at lukke kampen på en friløber 5 minutter før tid til 6-0. Og kort tid efter havde han en lignende situation hvor flere spillere appelerede for endnu et straffespark, da de mente Tjørring-keeperen lavede et såkaldt benspænd på Østenkær. Dommeren mente dog noget andet, og Blokhus FC måtte "nøjes" med en 6-0 sejr, hvor de for alvor viste forskellen fra top og bund i 2. division Vest.

Næste opgave for det sprudlende Blokhus FC hold, er næste weekend hvor Aarhus Fremad kommer på besøg kl.15.00.