Facebook

To 1-måls nederlag til talenterne

07d92f0fe726eeffdbd8c05135192768.jpg
06-05-2014

Af Thomas Jansen

Det blev til en pointmæssig mager runde for både U17 og U19 holdene, der begge måtte erkende nederlag på 2-3 i seneste kamp.

Det har været en ganske fornuftig sæsonstart for begge Jammerbugt FC’s talenthold, men i seneste runde måtte både U17 og U19 i knæ for en kort stund, da henholdsvis Aabybro Efterskoles FF og Hobro IK slog de blåblusede med cifrene 3-2 i begge tilfælde.

- Vi falder sammen som et hold i denne kamp, erkendte en ærgerlig Martin Jensen, Jammerbugt FC U17 træner, efter mødet med Aabybro Efterskoles FF. En kamp hvor spillet aldrig rigtigt kom til at fungere for Jammerbugt FC.

- Vores spil hænger ikke sammen. Vi taber mange bolde centralt, er dårlige i presspillet, vores forsvar sejler og vi kan ikke få gang i vores pasningsspil og vores hurtige omstillinger. Med andre ord kommer vi aldrig rigtig i gang i kampen, og vi er slet ikke ivrige nok til at vi kan få point i denne kamp.  Vores modstander er dygtig til at lukke os ned mand for mand, og er meget mere ivrige i presspillet. De fortjener derfor også sejren, fastslår Martin Jensen, der forventer en helt anden indstilling og indsats i næste runde, hvor det gælder Hjørring IF på hjemmebane fredag d. 9. maj kl. 18.30. Kasper Skov scorede for Jammerbugt FC, der også fik hjælp fra et selvmål i kampen.

Hos U19 var slutresultatet præcis det samme, men forløbet dog lidt anderledes. U19 træner Tommy Pedersen var således vidne til en meget lige dyst mellem Jammerbugt FC U19 og Hobro IK.

- Igen bliver det en meget lige kamp mod et rigtig godt hold, Hobro. Vi fik en rigtig god start og efter 30 minutter scorer vi til 1-0 ved Christian Jørgensen, fortæller Tommy Pedersen, der dog måtte se Hobro svare igen inden pausefløjtet.

- Lige inden pausen får Hobro udlignet til 1-1 og i 2. halvleg kom vi skidt fra start, hvor vi glemmer at spille fodbold, og her får de scoret til 1-2 og 1-3. Derefter kommer vi i gang igen og scorer til 2-3, som også blev slutresultat. Men alt i alt spillede vi en god kamp mod et meget stærkt Hobro hold, konstaterer U19 træneren, der nu skal forberede tropperne til et møde med Skovbakken, da næste rundes kamp mod Djurlsland er udsat.

Dermed blev det i denne omgang en pointløs, men lærerig, runde for de unge talenter, lad os håbe de igen finder ind på vindersporet i de næste kampe.