Facebook

To gange Thomsen i sejr over Sydvest

7c92198bb1a095b2605b508f5877d3e5.jpg
29-09-2012

Blokhus FC levede lørdag eftermiddag op til favoritværdigheden, da de unge drenge i blåt vandt en 2-0 sejr hjemme over oprykkerne fra FC Sydvest.

 

Blokhus FC - FC Sydvest: 2-0 (1-0)

14' 1-0 Nickolaj Thomsen
88' 2-0 Nickolaj Thomsen

Tilskuertal: 200

Holdopstilling:
Simon Enevoldsen - Marc Pedersen, Jonas Westmark, Emil Haucke, Kristian Glyø - Jan Rasmussen, Daniel Moth, Sune Gundersen, Malthe Nygaard, Mads Severinsen - Nickolaj Thomsen.

Bænk: Christoffer Pedersen, Nick Svendsen, Richard Menjivar, Kasper Knudsen.

 

I en kamp, hvor Blokhus FC spillerne havde en pokaldyst mod Silkeborg IF i benene, fik de blå fightet sig til endnu en hjemmesejr og dermed tre point over det Sønderjyske hold FC Sydvest.

Det var en test på både fysikken og på psyken for det unge hold, som efter to hårde kampe mod stærke hold som Næsby og Silkeborg IF, stod som storfavorit hjemme mod rækkens bundhold, som netop var begyndt at hente point. Blokhus FC drengene bestod imidlertid prøvelserne – både de fysiske og psykiske.

Blokhus FC var således spilstyrende i kampens første halvleg og var i kontrol, uden det udmøntede sig i det helt store spil og lækre detaljer. Overvægten i spil gav alligevel bonus efter blot 14 minutters spil, hvor altid målfarlige Nickolaj Thomsen bragte sit hold på sejrskurs på et hovedstødsmål til en fortjent 1-0 føring. Senere i samme halvleg havde Mads Severinsen en stor chance for at udbygge føringen, men i sit forsøg på at loppe bolden over Sydvests målmand, sendte midtbanemanden bolden over mål, og stillingen 1-0 holdte til pausen.
 
Efter pausen overtog gæsterne fra FC Sydvest mere af spillet, men ingen af holdene kom frem til de store chancer. Det så derfor længe ud til, at det ville blive ved den enlige scoring, men så lynede Nickolaj Thomsen pludselig på ny. Blokhus FC anføreren afsluttede mod kampens slutning et flot angreb med sin og Blokhus FC’s anden scoring i kampen til slutstillingen 2-0. Inden da havde selv samme Thomsen været tæt på at score endnu en kasse.

Det blev ved en fortjent hjemmesejr på 2-0 efter en holdindsats, hvor alle mand kæmpende for hinanden og trods kampens udfordringer levede op til favoritværdigheden.

Sejren betød at Blokhus FC cementerede sin position som et af rækkens absolutte tophold. Blokhus FC indtager andenpladsen i 2. division Vest efter Aarhus Fremad. Næste udfordring er en udekamp mod endnu et af bundholdene, når Blokhus FC på lørdag d. 6. oktober kl. 13.00 møder Skovbakken i Risskov i det nordlige Århus.
 
Her arrangerer Blokhus FC Support bustur til kampen, og vi håber derfor mange vil bakke op om dette initiativ og således bakke Blokhus FC drengene op i denne spændende udekamp. Læs mere om busturen øverst på hjemmesiden.