Facebook

To profiler til Blokhus FC

Søren Holdgaard.jpg
24-08-2009

 

Af Thomas Jansen

Søren Holdgaard, som kan spille både defensiv midtbane og midtstopper, kommer til Blokhus FC med en god portion SAS Liga erfaring i bagagen. Søren Holdgaard har således 147 kampe for Randers FC’s SAS Liga hold og har senest tilbragt forårssæsonen i 1. divisionsklubben Skive.

Muhammed Akinci bringer med 107 kampe for SAS Liga klubben Silkeborg, også betydelig erfaring fra landets bedste række med sig til Blokhus FC. På sit CV har Muhammed Akinci derudover også erfaring fra den bedste tyrkiske række, hvor han de sidste to sæsoner har spillet for Konyaspor. Muhammed Akinci dækker alle offensive pladser. Den offensive midtbane er dog favoritpositionen, selvom Akinci også formår at spille på begge kanter samt som hængende angriber.

Muhammed Akinci

De to nyankomne spillere til Blokhus FC truppen vækker glæde hos sportsdirektør Ole Nielsen:

- Vi har haft is i maven og ventet på den rette mulighed og de rette spillere. Derfor er det også en stor tilfredsstillelse nu at kunne byde velkommen til Muhammed Akinci og Søren Holdgaard. Vi er meget glade for at have fået to så markante profiler til truppen. En trup som nu ser rigtig godt ud, fortæller en glad Ole Nielsen inden han slutter:

 - Vi har store forventninger til, at de to kan være med til at skubbe holdet i den rigtige retning.

Muhammed Akinci’s kontrakt løber frem til 31. december 2010, mens Søren Holdgaard’s kontrakt er gældende frem til 30. juni 2010.

Vi byder de to nye Blokhus FC spillere velkommen!