Facebook

To unge talenter nu på kontrakt

Reese og Vangsted på kontrakt.jpg
22-12-2009

Af Thomas Jansen

Blokhus FC er glade for at kunne meddele, at klubben netop har skrevet kontrakt med to unge talenter. En glædelig nyhed som er helt i tråd med det ambitiøse talentudviklingsprojekt, der som bekendt er blevet søsat tidligere på året.

Der er tale om 17-årige Søren Vangsted, der har en fortid i Sindal, Hjørring og AaB, samt 16-årige Søren Reese, der kommer fra Ingstrup.

Søren Vangsted, der er en del af Blokhus FC’s U-19 hold, har også været tilknyttet divisionstruppen i efterårssæsonen, mens Søren Reese spiller på U-17 holdet.

Klubånd og kammeratskab
De to unge spillere selv glæder sig til at være kontraktspillere i Blokhus FC og ser begge meget optimistisk både på deres egen og på førsteholdets fodboldfremtid.

Ingen tvivl om at de to unge talenter arbejder målrettet mod at spille sig på divisionsholdet og bidrage i kampen om placeringerne i 2. division vest, men en stærk klubånd og et godt kammeratskab er også en væsentlig årsag til, at både Søren Vangsted og Søren Reese er glade for at være en del af Blokhus FC. Noget de begge mener, kan bidrage til at yde det optimale for at indfri både egne og klubbens forventninger til dem.

En investering i fremtiden
De to nye kontraktspillere er først og fremmest en langsigtet investering, som sigter flere år frem i tiden. Med indgåelse af kontrakter med disse to unge talenter har Blokhus FC således taget hul på fremtiden, og sportsdirektør Ole Nielsen og talentudviklingschef Henning Pedersen oplyser da også, at der er andre talenter i kikkerten også.