Facebook

To vigtige forlængelser på plads

JanOgRafa.jpg
04-08-2016

Af Thomas Jansen

Sæsonpremieren venter lige om hjørnet og forberedelserne er efterhånden gjort. Heriblandt også forlængelse med to vigtige mand i Jammerbugt FC lejren.

Det er nemlig på plads, at både Jan Rasmussen og Victor Rafael fortsætter i det kommende efterår, hvilket naturligvis glæder Martin Pedersen, Jammerbugt FC’s cheftræner, som dermed fastholder en hel del divisionserfaring i klubben.

- Det er rigtig positivt. Jan har været fast mand i mange år og det er en lidt af en gave for os, at han har sagt ja til at blive. Jan er utrolig vigtig i truppen, både til træning og kamp. Han er en stabil spiller med et højt bundniveau og stor rutine, fortæller cheftræneren, som deler samme glæde over også at have Victor Rafael til rådighed i til den nye sæson.

- Victor har også udviklet sig til at blive en stamspiller og han er en type, som kan afgøre kampene for os. Victor er både en humørbombe og samtidig en spiller man altid kan stole på, og jeg tror han bliver vigtig for holdet i den kommende sæson.

De to spillere selv ser ligeledes frem til at tage hul på endnu en sæson i den blå trøje, og de er begge klar til at give sig fuldt ud for Jammerbugt FC.

- Jeg har været i klubben siden Søren Kusk stod i spidsen, så det er ved at være et godt stykke tid. Det kan godt være cv'et snart runder 300 divisionskampe og alderen trykker lidt i benene, men jeg har bestemt stadig lyst til at vinde fodboldkampe, og når man kan gøre det med mennesker man holder af og som deler samme passion for klubben, som jeg selv, så gør det bare oplevelsen endnu bedre. Plus det at en sejr betyder, at man ikke skal stå til regnskab overfor Ingolf til mandagstræningen, tilføjer Jan Rasmussen med smil på læben, inden han understreger sit stærke tilhørsforhold til klubben.

- Jeg er klar til at give mig fuldt ud i efteråret, og så må vi se, hvad der sker til vinter. Men Jammerbugt FC har givet mig så meget, så jeg vil give alt, hvad jeg har, så længe det varer.

Victor Rafael stemmer i og tager over, hvor Jan Rasmussen slap. Også han er nemlig tilfreds med at fortsætte i den blå trøje.

- Jeg er utrolig glad for at være i klubben, og jeg har det godt sammen med de mennesker, der har sin gang her. Det en ny base for mig, hvor jeg både kan udvikle mig som spiller og samtidig trives godt socialt med de andre, forklarer Rafael, der har sat sig nye personlige mål, men også er helt klar på den fælles agenda.

- For mig selv vil fokus være på at lave endnu flere mål, samt at bide mig fast i start 11'eren. Jeg ser utroligt meget frem til turneringen, hvor målet selvfølgelig er, er vi skal med i det oprykningsspil, siger offensivspilleren bestemt.

Første skridt mod det mål hedder Vejgaard B i sæsonpremieren og det møde ser Victor meget frem til.

- Jeg er ikke i tvivl om det bliver en kamp, hvor begge hold er særligt tændte. Det er et nyt lokalopgør og en premiere kamp, som altid er speciel. Vejgaard kommer helt sikkert med samme vilje og vildskab, som de levede højt på sidste sæson, og vil forsøge at køre deres omstillinger imod os. Men jeg føler det er en kamp, vi skal kontrollere og komme sejrrigt ud af. Vi har haft en rigtig god opstart, og jeg mener bestemt, vi er mere end klar til tuneringsstart.

Denne betragtning er holdkammerat, Jan Rasmussen, enig i, og kigger han længere frem, er målet også her top fire – selvom der bliver hård kamp om pladserne.

- Vi er i pulje med rigtig mange stærke hold. Hold som gjorde en forskel i oprykningspillet sidste år. Ikke mange havde set at Aarhus Fremad, Brabrand og Thisted skulle hive så mange point hjem til det jyske, så rigtig stor applaus fra min side. Den erfaring, de har høstet fra den halvsæson, har helt sikkert gjort dem bedre rustet til at angribe sæsonen fra start, vurderer den rutinerede divisionsspiller, som er klar til at tage kampen op.

- Når jeg kigger på vores eget hold, så er vi måske gået lidt tilbage på papiret, i den forstand at vi ikke mindst har mistet meget erfaring på holdet. Men klubben har i al den tid, jeg har været her, været ekstrem dygtige til at udvikle spillere, der har hjerteblod og ærgerrighed til at være med på dette niveau. Men vi skal finde fodfæste og så skal vi dø med støvlerne på, i hver kamp. Gør vi det, så tror jeg på, vi godt kan blive en god outsider til at drille de "store".