Facebook

Tomhændet fra Thisted

22_N_Thomsen_profil_logo.jpg
22-02-2015

Af Thomas Jansen

Det blev Thisted FC som lørdag middag trak det længste strå, da Jammerbugt FC prøvede formen af mod divisionskollegaerne i en træningskamp.

Kampen blev spillet i Thisted og det var hjemmeholdet, som formåede at udnytte sine chancer bedst i en kamp, hvor kvaliteten af spillet ikke var prangende. Der var dog lyspunkter at tage med videre, men der er også fortsat arbejde at gøre inden spil og form er hvor det skal være ved sæsonstart.

- Spillemæssigt var det ikke i top det der blev leveret. Thisted scorer et godt første mål, men mere var der ikke at komme efter. Vi skaber chancer, men formår ikke at udnytte dem. Spillet var ikke fantastisk og vi giver dem for mange omstillinger, men skaber selv nogle gode chancer på dødbolde, forklarer Bo Zinck om de første 45 minutter og fortsætter med at sætte ord de sidste 45 minutter også.

- I 2. halvleg giver vi to mål væk og det er ganske enkelt ikke godt nok. Men der var flere ting der haltede efter i dag, og der er nogle ting vi skal arbejde med den kommende periode. Men der er heldigvis tid endnu til at blive bedre, lyder det fra Bo Zinck, som kunne glæde sig over et reduceringsmål fra Nickolaj Thomsen samt andre positive aspekter trods nederlaget.

- Der var selvfølgelig også lyspunkter, og vi er blandt andet farlige på dødbolde. Vi bliver godt testet i dag og går nu ind i et rigtig godt slutprogram, så vi tager det med ophøjet ro. Vi skal nok blive klar til sæsonstart, forsikrer Zinck, der har sørget for at holdet ikke går ned i gear trods den lange forberedelses periode. Der er nemlig hård sparring i de resterende tre træningskampe frem mod sæsonstart. Således venter Vendsyssel FF, Skovbakken IK og Brabrand i den kommende tid.