Facebook

Tomhændet hjem fra topholdet

1a2aff09b05e228f1ce4194b96700eb0.jpg
25-10-2013

Det blev lige så svært som ventet af få point med hjem fra rækkens tophold Skive, som vandt opgøret 4-1.

En gammel kending i klubben, Dustin Corea, sendte hjemmeholdet på sejrskurs tidligt i kampen, men Jammerbugt FC kæmpede sig tilbage og udlignede til 1-1 ved Nickolaj Thomsen. Den stilling holdte desværre kun frem til lige før pausefløjtet, hvor Skive på ny bragte sig i front.

Efter 2-1 ved pausen slog Skive sejren fast i 2. halvleg, hvor det blev til 3-1 og 4-1, og dermed til nederlag til Jammerbugt FC efter en kamp med både positive og negative sider.

- Vi forsøgte at spille vores eget spil, og selvom vi gjorde flere ting godt, så var der også ting vi bestemt ikke gjorde det godt nok. Spillemæssigt er vi ikke så langt fra, men vi skal stadig dygtiggøre os, fortæller Jammerbugt FC cheftræner Bo Zinck, der erkender nederlaget var fortjent selvom pointene ikke var så langt væk som slutresultatet indikerer.

- Skive starter 1. halvleg bedst, men jeg synes vi overtager spillet løbende og i de sidste 25 minutter af 1. halvleg, mener jeg vi er bedst. Desværre scorer de lige inden vi går til pause, og den var hård. Trods det er vi stadig godt med i 2. halvleg efter min mening, men Skive straffer os hårdt på vores fejl, og som kampen udvikler sig er det også fortjent at Skive vinder.

Med nederlaget er Jammerbugt FC inden efterårets to sidste spillerunder placeret på en sjetteplads i den tætte 2. division vest. Tæt er det dog ikke helt i tabellens top, hvor Skive IK med sejren cementerede sin suveræne førsteplads. En placering de holder, vurderer Bo Zinck.

- Det er det rigtige hold, der rykker op, hvis Skive holder hele vejen, og det er jeg ret sikker på de gør. Der skal gå meget galt hvis ikke det skal lykkes.

Nederlaget til Skive IK var Jammerbugt FC’s første siden august, og nu skal de blå blusede forsøge at vende tilbage på vindersporet når det lørdag d. 2. november gælder FC Skanderborg i efterårets sidste hjemmekamp kl. 14.00.

Skive IK - Jammerbugt FC: 4-1 (2-1)

13' 1-0 Dustin Corea, Skive IK
34' 1-1 Nickolaj Thomsen, Jammerbugt FC
45' 2-1 Anders Hostrup, Skive IK
62' 3-1 Anders Hostrup, Skive IK
74' 4-1 Nicolas Bøgild, Skive IK