Facebook

Tomhændet hjem trods solid præstation

1a2aff09b05e228f1ce4194b96700eb0.jpg
11-04-2016

Af Thomas Jansen

Det var lige ved og næsten, og endte med ingenting, da Jammerbugt FC søndag havde taget turen til Rødovre, hvor Avarta inviterede ind til forårets femte runde.

Jammerbugt FC kom til Sjælland med en frisk sejr i benene og tog også fat på kampen med fint spillehumør. De sjællandske værter blev holdt fra fadet af en velspillende blå defensiv, men det var desværre kun frem til syv minutter før tid. Indtil da havde Avarta ikke fået meget plads til at true til scoring og da det endelig lykkes at komme igennem, var det endda en uheldigt afrettet bold, fra et skud uden for feltet, som via en omvej fandt netmaskerne.

Jammerbugt FC havde selv skabt chancer til at score, men modsat at Avarta, så manglede det sidste afgørende held i de blåblusedes angreb – ja, og så selvfølgelig den afgørende skarphed, ikke at forglemme. Både Michael Nielsen, Thomas Kuhn Hansen og ikke mindst Viktor Ahlmann, med en friløber, havde mulighederne for at holde Jammerbugt FC på vinderkurs, men ind kom bolden ikke, og så blev det i sidste ende straffet hårdt af Avarta – til stor skuffelse for Jammerbugt FC cheftræner Frode Langagergaard og resten af den blå lejr.

- Det var en af de kampe, der gør rigtig ondt at komme tomhændet fra. Vi spiller noget af det absolut bedste forsvarspil vi har spillet og holder Avarta fra chancer. Selv målet de scorer opstår nærmest uden det er en reel chance. Så vi er skuffet og frustreret, lød det fra Langagergaard efter en lidt for lang tur hjem til Jammerbugten.

- Vi har chancerne til at vinde kampen, og får vi først scoret et, tror jeg også vi ville have lukket kampen med flere mål. Det var på mange måder en god præstation. Vi leverer godt spil, godt pres og ikke mindst fantastisk forsvarsspil. Derfor er det også nærliggende at vi føler os uheldige og har lidt ondt af os selv. Men det hjælper bare ikke noget, og så skal vi altså bare se i øjnene, at vi ikke kendte vores besøgelsestid og det er ikke godt nok. Men syntes vi havde fortjent point og det gør ondt at komme tomhændet herfra, erkendte cheftræneren.

Resultatet placerer Jammerbugt FC midt i rækken, mens søndages sejrherrer, Avarta, rykker op og indtager 1. pladsen i rækken.

Avarta – Jammerbugt FC: 1-0 (0-0)
83’ 1-0 Emil Thomsen, Avarta