Facebook

Tommy Pedersen fortsætter i spidsen for U19 talenter

TommyP_web.jpg
19-10-2018

Af Thomas Jansen

Jammerbugt FC’s U19 træner, Tommy Pedersen, der efterhånden har været tilknyttet klubben i fem år, tager endnu en tørn i spidsen for talenterne i det nye år.

Tommy Pedersen er en vigtig brik i Jammerbugt FC’s talentudvikling og ikke mindst i overgangen fra ungdomsfodbold til seniorfodbold, hvor spillerne skal klædes på til nye udfordringer. Derfor kaster det også smil af sig, at Tommy Pedersen har valgt at blive i denne rolle i 2019 også.

- Tommy og jeg har arbejdet sammen i mange år, og vi kender hinanden godt. Tommy kender også klubben godt og er med til at sikre den kontinuitet, der bidrager til succes. Jeg har kun roser i forhold til det gode stykke arbejde, Tommy altid leverer. Det er en krævende trænerpost, som kræver hårdt arbejde og Tommy er et vigtigt led i forhold til udviklingen af vores unge spillere, idet han er med til at sende dem op i seniortruppen. Tommy har været med til at levere gode resultater og god udvikling, og det glæder mig meget, at denne vigtige forlængelse er i hus. Det bringer arbejdsro til vores fodboldprojekt, lyder det med et tilfreds smil på læben fra Jammerbugt FC cheftræner, Bo Zinck, som dagligt arbejder tæt sammen med U19 træner, Tommy Pedersen.

Der er da også grund til at have smil på læben i U19 lejren lige nu, hvor der er gang i en forrygende sæson. De indtil nu otte spillede kampe har kastet imponerende 19 point og en målscore på hele 42-5 af sig. Det rækker til en delt førsteplads i Liga 1, hvor den ene storsejr efter den anden er kørt hjem. Men selvom den aktuelle succes er vigtig, så rækker Tommys beslutning om at fortsætte langt ud over dette.

- Det er skønt, at have med de unge mennesker at gøre. De vil det virkelig og er super ambitiøse. De har alle klare målsætninger, som de går benhårdt efter og det er en fornøjelse at være en del af, fremhæver U19 træneren, da han lægger ud med at tale om sin hverdag som U19 træner.

- Vi har mange gode talenter i klubben lige nu. Der er noget at arbejde med og udvikle på, og det er meget motiverende. Derudover er klubben i det hele taget også inde i en rigtig god udvikling på alle områder og det er dejligt at være en del af, forklarer Tommy Pedersen og fortsætter;

- Hos U19 har vi gang i en virkelig god sæson, og selvom eksempelvis Max Møller er rykket op i divisionstruppen, er der andre, som træder til. Vi har mange gode spillere at arbejde med, siger talenttræneren og runder af med at understrege, at netop det at sende spillere godt afsted ind i seniorkarrieren er det, det hele handler om.

- Vi vil i klubben rigtig gerne udvikle vores spillere selv, og lige nu har vi i divisionstruppen mange gode eksempler på, at det er lykkedes. Det betyder meget for mig, for klubben og ikke mindst for alle de mange unge spillere, der hver dag giver den alt hvad de har herude på banerne.

U19 mandskabet spiller hjemmekamp igen lørdag d. 27. oktober kl. 14.00, hvor Aalborg KFUM kommer på besøg hos de blåblusede talenter.