Facebook

Tommy Pedersen retter fuldt fokus tilbage på talentudvikling

DSC_0023.JPG
19-01-2016

Af Thomas Jansen

Tommy Pedersen, der det seneste halve år har fungeret som assistenttræner i divisionstruppen, vender tilbage til gerningen som talenttræner.

Inden skiftet til seniorfodbold og trænerteamet omkring 2. divisionsmandskabet, var Tommy Pedersen ansvarlig for Jammerbugt FC’s U19 mandskab, og da der i vinterpausen opstod en mulighed for at tage ansvaret for klubbens U16 drenge, trak det i den efterhånden rutinerede talenttræner. Efter aftale med det øvrige trænerteam, skifter Tommy Pedersen derfor rolle med virke fra den kommende forårssæson.

- De unge spillere og talentudviklingen har jeg altid brændt særligt for. Det seneste halve år, som assistenttræner i divisionstruppen, har været både spændende og lærerigt, men der er ganske enkelt opstået en, for mig, meget spændende mulighed, og den har jeg fået lov at forfølge, forklarer Tommy Pedersen, der skal stå i spidsen for den nuværende U16 årgang og følge dem hele vejen til U19, og således forberede de unge spillere til seniorfodbold.

- Det bliver utroligt spændende, og det halve år som en direkte del af divisionstruppen, har styrket mit grundlag for at klargøre disse unge spillere til at spille seniorfodbold. Jeg ser frem til at gå i gang med talentarbejdet igen og glæder mig til arbejdet med en god, talentfuld og spændende årgang. Det er for mig en rigtig spændende opgave, understreger Tommy Pedersen, der samtidig takker for en god erfaring i divisionstruppen samt for muligheden for den nye udfordring i klubben.