Facebook

Topbrag i U19 2. Division

DSC_0023.JPG
30-05-2015

Af Thomas Jansen

Jammerbugt FC og Hobro IK er trukket fra i toppen af U19 2. Division. Lørdag mødes de to unge mandskaber til topbrag i Hobro.

Jammerbugt FC vandt senest med 3-0 over Silkeborg IF tidligere på uge. Her scorede Anders Rosengren, Kasper Skov og Kristian Knudsen. Sejren sendte U19 holdet på 24 point for 10 kampe, og nu er der 5 point ned til Hobro på 2. Pladsen. Hobro har dog en kamp i hånden og lørdag vil det vise sig om den blå bølge skal køre solo i toppen eller om det bliver en tæt duel. Uanset hvad så vil Jammerbugt FC mandskabet gøre hvad de kan for at sikre sig at 1. pladsen er iført blåt når sæsonen rinder ud.

- Vi kommer for fuld styrke, og vi går efter 1. pladsen skal være vores, fastslår Tommy Pedersen, U19 træner.

Han er dog samtidig klar over, at der venter en særdeles svær opgave i Hobro. På de kanter har det i øvrigt været svært i længere tid efterhånden.

- Vi har ikke slået Hobro i de sidste par år, så nu skal vi have skovlen under dem. Nu skal det være, fortæller U19 træneren med bestemt stemme. Og måske er tiden også helt rigtigt til at få ændret på statistikken.

- Der er en rigtig god stemning i truppen. Moralen er god og humøret højt. Drengene er ikke i tvivl de går efter The Double siger de. De vil vinde og tror på tingene, siger Tommy Pedersen med henvisning til at Jammerbugt FC U19 også kan skimte en pokalfinale i horisonten.

Men først gælder det topbrag. Hobro IK og Jammerbugt FC brager løs kl. 13.15 lørdag d. 30. maj.