Facebook

Topkamp: Brabrand - Blokhus FC

BFC fans 6.jpg
20-05-2009

 

Af Torben Pedersen

Der venter uden tvivl et nervepirrende opgør når nummer 2 og 3 lørdag ramler sammen i Brabrand kl.15.00.

Det er på alle måder en travl uge man som nordjyde er startet på. Topkampen i Brabrand falder samtidig som Nørhalne Cup og Karneval i Aalborg, men det forventes alligevel at en del nordjyder tager turen til Aarhus.

Fan-klubben har arrangeret bus og den skulle allerede være godt fyldt op, ligesom flere kører selv. Der vil uden tvivl være nordjysk opbakning på linierne, på en bane hvor Blokhus FC aldrig har vundet eller scoret.

Statistikken mellem holdene:

Brabrand      - Blokhus FC
4 Sejre 1 Uafgjort 2 Sejre
14 mål scoret   9 mål scoret

Historien er ikke ligefrem god læsning for Blokhus FC, men det er der mulighed for at ændre på lørdag. Hvis Blokhus FC får pasningsspillet til at fungere og undgår alt for meget spil i luften, hvor Brabrand sidst viste at de er klart overlegne iform af den store angriber Martin Laustsen, der minder en hel del om engelske Peter Crouch.

Lange bolde vil uundgåeligt blive en stor del af Brabrands spil, ellers skulle der være noget helt galt hvis det ikke sker. Blokhus FC kommer til at mangle både Malthe Guldager og Christian Overby der begge blev udvist sidste weekend mod FC Hjørring, mens Floyd Franks tilgengæld vender tilbage fra karantæne.

Kampen på Jetsmark Satdion der endte med Brabrand sejr på 4-2 skal revancheres, og det bliver den også hvis bolden holdes på jorden.