Facebook

Toppen er tæt inden svær udekamp i Ringkøbing

Traeningssamling.jpg
De sidste aftaler kommer på plads ved træningen forud for turen til Ringkøbing.
30-09-2017

Af Thomas Jansen

Det spidser til i toppen af rækken, hvor der for alvor er blevet kamp om top fire placeringerne. Fra 1. til 6. pladsen er der nu kun seks point og derfor venter der i weekenden en vigtig spillerunde.

Det bliver ikke mindre vigtigt af, at modstanderen hedder Ringkøbing IF, som pt. er placeret på en 3. plads, kun tre point efter Jammerbugt FC på 1. pladsen.

Efter et nederlag i 1. runde til Aarhus Fremad, har Ringkøbing IF været særdeles stærke på hjemmebanen Green Arena, hvor slaget skal slås i weekenden. For en måneds tid siden var det Ringkøbing, som var på besøg i Jammerbugten og her var det Jammerbugt FC, som slap fra slaget med en sejr i en underholdende 4-2 kamp.

Nu gælder det så det modsatte opgør, og selvom en gentagelse med fire scoringer og tre point kunne være forrygende, så kan mindre også gøre det. En snæver 1-0 ville eksempelvis passe helt perfekt i bagagen på vej hjem efter de 90 minutters fodbold. Så bliver turen også lidt sjovere end det var tilfældet retur fra det sønderjyske sidste weekend efter et snævert nederlag til FC Sydvest.

- Det var en tæt kamp dernede, som i overtiden ender i et vildt drama med tre mål på to minutter. Det var en stor skuffelse og jeg mener uafgjort havde været et fair resultat. Men sådan er det og vi skal se fremad, hvor der venter seks meget spændende runder, udtaler Bo Zinck, der nyder at være hjemme på eget græs i forbindelse med ugens træning mellem udekampene, der kommer som perler på en snor lige nu.

Den kommende weekend er som sagt ingen undtagelse og Bo Zinck forudser en meget svær udfordring mod et af rækkens bedste hold.

- Det er en af de tre sværeste udekampe, vi har. De har et flot set up, masser af tilskuere, en god økonomi og selvom det er et oprykkerhold, er de i mine øjne en af favoritterne, siger Bo Zinck om Ringkøbing IF, der med en sejr kan komme på siden af Jammerbugt FC.

- Får vi noget med fra kampen, så er vi rigtig glade, men jeg vil så også sige, at vi bestemt ikke har lagt os ned på forhånd. Men det bliver svært. Vi glæder os dog til at komme i gang igen efter nederlaget og tager derned for at snyde dem for et point eller tre, forsikrer Zinck, som er tilfreds med det nuværende scenarie – også selvom intet er afgjort endnu.

- Det er tæt og det har vi selv været medskyldig i. Men havde man før sæsonen sagt, at vi på nuværende tidspunkt ville være nummer 1, så tror jeg ikke mange havde troet på den. Jeg er yderst tilfreds med det pointgennemsnit, vi har, og jeg er tilfreds med den udvikling, vi har til træning og i kamp. Vi bliver udfordret hele tiden og der vil komme dyk i præstationer og resultater, men jeg er yderst tilfreds med, hvor vi er lige nu. Vi har stadig et lille forspring, men jeg tror, at det bliver yderst tæt måske helt frem til sidste spillerunde. Der bliver gang i den i pulje 3, understreger Bo Zinck, inden sædet bag buschaufføren endnu engang skal indtages og kilometer tilbagelægges i jagten på de evigt vigtige point.

Ringkøbing IF og Jammerbugt FC tørner sammen på Green Arena søndag d. 1. oktober kl. 13.30.