Facebook

Topscorer bliver i Jammerbugt FC

SonnyJ.jpg
13-01-2015

Af Thomas Jansen

Det er glædeligt, at Jammerbugt FC nu kan bekræfte, at angriber Sonny Jakobsen har forlænget sin kontrakt med klubben sæsonen ud.

Sonny Jakobsen har de seneste sæsoner været en målfarlig herre for Jammerbugt FC, og i denne sæson er det foreløbig blevet til 10 mål i den blå trøje. Det tal skulle nu gerne blive større når foråret skydes i gang.

- Som angriber er mit personlige mål ganske enkelt at lave så mange mål som muligt, lyder det kort og kontant fra Jammerbugt FC’s 9’er, som er glad for at trøjen forbliver blå resten af sæsonen.

- Udover at score mål er mit fokus også at deltage mest muligt i spillet i løbet af kampene, og i det hele taget at udvikle mig som fodboldspiller. Netop derfor er jeg også glad for at forlænge med Jammerbugt FC. Jeg kan stadig se gode muligheder for udvikling her, og så har jeg det i øvrigt også rigtig godt her i klubben. Der er et lækkert sammenhold i spillertruppen, forklarer Sonny Jakobsen, som er klar til at kæmpe for at Jammerbugt FC kommer endnu højere i tabellen dette forår.

Jammerbugt FC cheftræner Bo Zinck deler Sonny Jakobsens glæde ved at samarbejdet nu er forlænget, idet han ser frem mod et afgørende forår.

- Jeg er rigtig glad for at Sonny bliver hos os. Han er en vigtig brik i et vigtig forår for os. Jeg håber og tror vi kan hjælpe ham med at bygge endnu mere på hans spil og så handler det selvfølgelig først og fremmest om fokus på holdets sæson, hvor det at vi har fomået at holde fast på vores hold, spiller en stor rolle. Det bør være en styrke for os frem mod sommer, fremhæver Bo Zinck, som håber på mange flere scoringer fra den målfarlige Jammerbugt FC angriber det kommende forår.