Facebook

Torsdagstest mod Løgstør

Kunstgraesbanen.jpg
På kunstgræsbanen er græsset grønt året rundt, så vi opfordrer til at lyne vinterfrakken, tage vanterne på og komme til fodbold denne torsdag aften.
20-02-2013

Af Thomas Jansen

Blokhus FC tog hul på træningskampene i søndags ude mod FC Hjørring, hvor det endte med et nederlag. Torsdag venter så endnu en testkamp.

Denne gang gælder det Løgstør fra Danmarksserien, og en helt anden type kamp ifølge Blokhus FC cheftræner Bo Zinck.

- Det er helt andre præmisser end det var tilfældet i Hjørring kampen. Nu skal vi ud at dominere og kontrollere kampen, understreger Bo Zinck, som med et travlt program forude også ønsker at benytte lejligheden til at se nogle af de unge spillere mere an i de kommende kampe.

- Vi har en kamp allerede igen lørdag, og derfor er det planen at nogle af vores unge talenter skal inde og slutte kampen af for os, hvilket jeg ser frem til.

Et af fokuspunkterne forud for kampen torsdag er at fjerne de individuelle fejl, som kostede dyrt i kampen mod FC Hjørring, mens det generelt også handler om at få fokus på eget spil.

- Vi skal lave færre fejl og have mere kommunikation, som simpelthen er så vigtigt. Derudover handler det om at fokusere fuldt ud på vores eget spil når vi har bolden samt i omstillingsfaserne. Vi skal have noget godt spil fremad banen og ud at skabe nogle chancer, forklarer cheftræneren inden han slutter af med en vurdering af torsdagens modstander Løgstør.

- Det er et godt organiseret hold, som er farlige på omstillingerne, og det skal vi naturligvis være opmærksomme på selvom vores primære fokus er på vores eget spil. Det bliver en god test.

Blokhus FC – Løgstør fløjtes i gang på kunstgræsbanen ved Jetsmarks anlæg torsdag d. 21. februar kl. 18.30.