Facebook

Træls afslutning på sæsonen

BFC - Holstebro.jpg
12-06-2010

(Foto: Sæsonens sidste kamp blev afviklet på Jetsmark Stadion)

 

Blokhus FC   -   Holstebro   0-1  (0-0)

0-1 Tobias Rocatis  82. min

 

Blokhus FC´s startopstilling:

Målmand: René Bech

Forsvar: Lars Mynderup, Andreas Damgaard, Nickolaj Thomsen, Christian Overby

Midtbane: Jeppe Østenkær, Malthe Guldager, Simon Rosenqvist, Micky Malling Jensen

Angreb: Peter Tranberg, Olcay Senoglu

 

På bænken: Brian Ulstrup, Daniel Seehausen, Alex Ndugga, Jonas Nielsen

 

Af Torben Pedersen

Sæsonen i Blokhus FC fik langt fra den ønskede afslutning, da holdet underpræsterede og tabte til et iforvejen ikke særligt prangende Holstebro mandskab. Men gæsternes havde trods alt de største chancer i kampen, og spillede deres chance på kontra.

Der var lagt op til den store "Farvel-dag" i klubben, i og med at cheftræner Henning Pedersen stopper med udgang af sæsonen. Samme situation stod spillerne Lars Mynderup og Daniel Seehausen ligeledes i, som også findes nærmere beskrivelse af, andetsteds på hjemmesiden.

Derfor havde alle håbet at man kunne lukke sæsonen godt af, med en god præstaton og forhåbentligt en sejr. Men sådan skulle tingene absolut ikke gå. Spillet bar præg af den hårde vind på stadion der nærmede sig kuling, og ingen af mandskaberne kunne rigtigt få noget flot spil igang på den baggrund. Men så måtte man som bekendt ty til ndre midler, og her var gæsterne altså meget mere skarpe end Blokhus FC.

Holstebro var presset i store perioder af kampen, og ikke mindst til sidst hvor det lignede rent power-play. Men især den første time var det svært at finde frem til chancer fra Blokhus FC, der manglede inspiration og gejst på banen. Man kunne få en fornemmelse af at spillerne manglede lige den sidste tænding i kampen, der reelt ikke betød alverden.

Og efter en vild 1. halvleg sådan vejr-mæssigt, kunne holdene gå til pause uden de store ting at rapporterer om. Bortset lige fra vejret alle snakkede om på stadion, for man kunne da hurtigt komme i tvivl, om hvilken årstid det var denne kolde lørdag.

2. halvleg

Gæsterne fra Holstebro kom bedst ud fra pausen, og havde relativt hurtigt en kontra, der udviklede sig til en friløber for gæsternes angriber Rasmus Rathe. Han var helt alene med René Bech i målet - Med man fristes jo til at sige, at René Bech naturligvis reddede forsøget. Iøvrigt til dagens første store klapsalve på stadion, hvor blot 135 tilskuere havde fundet vej.

René Bech har været helt outstanding efter han fik chancen, da Brian Ulstrup blev skadet. Og den 21-årige keeper spillede igen under meget svære vindforhold en udemærket kamp mod Holstebro, hvor han som bekendt reddede blandt andet friløberen, men også havde adskillige andre gode indgreb og redninger.

Lars Mynderup blev skiftet ud iløbet af halvlegen og har dermed optrådt i Blokhus FC-trøjen for sidste gang, og han blev meget passende erstattet af Daniel Seehausen der ligeledes fik sine sidste minutter for klubben, inden han drager videre i karrieren.

Flere spillere har dog også en fremtid der ikke er på plads endnu, og de ting ville blive kigget nærmere på inden længe. Alt imens Søren Kusk som overtager rollen som cheftræner, styrer tingene på banen efter spillernes sommerferie, som påbegyndes efter sidste omgang træning i næste uge.

Men om det var "mentalt-sommerferie" spillerne allerede var gået på mod Holstebro, kunne man godt have en mistanke om. Og når det går sådan, kan alt ske, og det gjorde det så, da Holstebro med 8 minutter tilbage bragte sig i front med 0-1, på noget der lignede et rent drømmetræf på bolden, der sejlede og knækkede i mål uden nogen muligheden for René Bech i kassen.

Og dermed skete der det der bare ikke måtte ske, nemlig at man kunne slutte af med et nederlag i sæsonens sidste kamp. Men det var nu engang fakta, og skuffede kunne spillerne forlade Jetsmark Stadion for sidste gang i foråret, mens Cheftræner Henning Pedersen så sin sidste kamp for klubben smuldre væk, rent resultatmæssigt:

 - Det er vel noget af det dårligste meget længe det i dag, og det er meget skuffende må jeg sige, sagde en tydeligt meget skuffet cheftræner, der nu vender retur til hjemegnen, hvor Thisteds Jyllandsseriehold står for skud næste sæson.

I den kommende tid vil der som sædvanlig ske en helt masse i klubben over sommeren, og der kan man holde sig opdateret her på hjemmesiden som ikke går på sommerferie, men bringer senest nyt lige så snart det meldes ud fra kontoret.

Og på vejene af Blokhus FC vil jeg gerne sige mange tak for denne sæson til spillere, tilskuere, fans, dommere og alle omkring klubben, og endnu en ekstra tak til: Lars Mynderup, Daniel Seehausen, og Henning Pedersen - Held & Lykke til jer alle tre fremover.

På gensyn til sæsonen 2010 / 2011!... Og rigtig god sommer...