Facebook

Trænerteam på plads

Henning P til web.jpg
07-01-2010

 

Af Thomas Jansen

Blokhus FC har nu trænerteamet for den resterende del af sæsonen i 2. division vest på plads. Det bliver tidligere cheftræner i Blokhus FC, Henning Pedersen, som det næste halve år på ny skal stå i spidsen for 2. divisionsholdet.

Henning Pedersen, der også fungerer som talentudviklingschef i Blokhus FC, skal assisteres af et kompetent hold fra klubbens egne rækker. Det drejer sig om nuværende U21 og U19 træner Bo Zinck og nuværende serie 1 træner Jan Steffensen, mens sportsdirektør Ole Nielsen, der også har trænererfaring på eliteniveau, ligeledes vil være en del af teamet.

– Vi er utroligt glade for at Bo, Jan og Henning har sagt ja til at træde til den resterende del af sæsonen. Det vidner om, at der i klubben er et godt sammenhold og deraf villighed til at løfte i samlet flok. Det viser også en stor vilje til at give den en ekstra skalle i vores kamp i toppen af rækken, og derfor er jeg også sikker på, at dette er den bedste løsning på kort sigt, forklarer Ole Nielsen sportsdirektør i Blokhus FC.

Henning Pedersen har tidligere stået i spidsen for Blokhus FC gennem en 6-årig periode, mens både Bo Zinck og Jan Steffensen selv begge har spillet på klubbens førstehold.

- Henning har jo enorm erfaring og kender spillertruppen og 2. division generelt særdeles godt. Med hensyn til Bo og Jan, så har de jo været tilknyttet klubben gennem rigtig mange år. Begge med en lang række kampe på førsteholdet og derfor er de bestemt også klædt godt på til opgaven. Med denne konstellation sikrer vi et trænerteam med erfaring, men også med vigtige nye impulser og ny inspiration, fortsætter Ole Nielsen, som samtidig afslører, at selvom det midlertidige trænerteam er på plads, så arbejdes der målrettet mod at finde den rette langsigtede løsning pr. 1. juli 2010.

- Den langsigtede løsning er hel en anden historie, fordi vi har jo alle fire andre opgaver at passe her i klubben og derfor kan denne løsning også kun fungere for en kortere periode. Vi er selvfølgelig i fuld gang med at få den langsigtede løsning på plads og arbejder på et meget spændende træneremne, som gerne skulle tiltræde til sommer. Det er meget vigtigt for os, at finde den rette til opgaven og derfor er vi også villige til at vente på vores førsteprioritet, understreger sportsdirektøren.

Det nye trænerteam og spillertruppen i Blokhus FC kan se frem til en spændende forårssæson, hvor kampen i toppen af 2. division vest om en play-off plads til 1. division stadig er meget åben.