Facebook

Træning i ungdomsafdeling

U-traening_med_division.jpg
29-08-2018

Af Augustin Akena 

Der var masser af aktivitet, smil og højt humør, da Jammerbugt FC's divisionsspillere tirsdag aften varmede op inden egen træning ved at deltage i træningen hos de fodboldglade og energiske spillere ved klubbens ungdomsafdeling.  

Efter weekendens vigtige sejr på udebane mod Odder, var Jammerbugt FC drengene tilbage på træ-ningsbanen. Denne gange foregik træningen på en særdeles anderledes måde, da divisionspillerne del-tog ved ungdomsafdelings træningsaften. 

Som divisionspiller er det en sjov og hyggelig måde, at påbegynde ugens træning på, ifølge Jammerbugt FC’s midterforsvar, Lasse Steffensen. 

”Vi hygger os altid, når vi er ude med børnene. Det er sjovt både for dem og for os, og det er afveksling i den daglige træning. Og så er det også skønt, at se dem smile. Det er samtidig en god afkobling efter en hård kamp i weekenden, hvor det er en god ide ikke, at starte hårdt ud med træning”, afslutter Lasse, som efterfølgende bliver kaldt tilbage til øvelserne af de ungespillere. 

Der var ligeledes en god stemning blandt de glade fodboldbørn, da de syntes det er sjovt og samtidig en lærerig oplevelse. 

”Det er sjovt, at spille med førsteholdet, fordi de er gode til fodbold. Jeg kan godt lide, at se dem spille, fordi så kan vi måske lære noget også, afslutter en af de unge børn, som var i fantastisk humør under øvelserne. 
Du kan se billeder fra den fælles træning med divisionsspillerne og klubbens ungdomsspillere på Jam-merbugt FC’s Facebookside.