Facebook

Træningsweekend veloverstået

bold_web.jpg
04-02-2018

Af Thomas Jansen

Mon ikke stængerne slynges op på sofaen hjemme hos Jammerbugt FC spillerne søndag aften. Weekenden har i hvert fald været særdeles aktiv.

Her har den nemlig stået på både flere træninger og kamp mod 1. divisionsmandskabet, Vendsyssel FF. Og selvom opgøret lørdag eftermiddag endte med et nederlag på 0-1, så er en lille pause søndag aften velfortjent for de blåsbusede.

Opgøret mod Vendsyssel FF, der blev spillet i Vrå, var forberedelsernes tredje test. De to første blev vundet, men denne gang var 1. divisionsmodstanderen lige en tand for stærk. Jammerbugt FC gjorde det ellers ganske fornuftigt i en kamp, hvor flere normale startere endda sad udenfor af forskellige årsager. I sær i kampens anden halvleg havde Jammerbugt FC godt fat, også selvom det var her, at Vendsyssel FF scorede kampens eneste mål.

Jammerbugt FC cheftræner, Bo Zinck, var da også ganske godt tilfreds med sit hold bagefter, og selvom målet er sejr hver eneste kamp, så var dette en fin træningskamp på ny.

- Det var en fin kamp mod en rigtig god modstander, som i foråret skal spille om oprykning til Superligaen. Jeg synes, vi leverer en fin indsats, men blev i perioder også udfordret af deres offensiv, især i første halvleg. Alligevel giver vi ikke meget væk, og efter pausen får vi bedre fat og skaber også en del chancer – også nogle gode nogle af slagsen, som vi kunne have scoret på. Men til gengæld synes jeg, det er et lidt ærgerligt mål, de får. Vi laver flere fejl og bolden bliver også rettet af på vejen i mål. Så det er vi naturligvis trætte af, men alt i alt var der mange positive ting, ikke mindst taget i betragtning, at vi mangler flere spillere. Det kunne vi ikke mærke i dag, og det er virkelig positivt, ligesom vores organisation så god ud. Vores omstillinger kunne vi godt have fået mere ud af, men alt i alt en godkendt indsats, evaluerede Zinck efter kampen.

Cheftræneren kunne også evaluere på en god træningsweekend, som ikke kun havde styrket formen og det fodboldmæssige, men også det sociale og sammenholdet i truppen og trænerteamet.

- Det har været en rigtig god weekend, hvor fodbold selvfølgelig har fyldt meget. Men vi har også haft tid til at hygge os og lave nogle sociale ting sammen. Så vi har lært hinanden lidt bedre at kende og det har i det hele taget været en god oplevelse, forklarer Bo Zinck og understreger, at det ikke er nødvendigt at rejse hundrede af kilometer for at få masser af positivt ud af en sådan mini træningslejr.

- Når nu ikke vi skal til udlandet og under varmere himmelstrøg, så er der altså ingen grund til grund til at tage så langt væk, når man har de faciliteter, som vi har her. Vi har det hele og det har været glimrende.

Selvom weekenden er blevet tilbragt på træningsbanen, betyder det ikke, at der drosles ned i den kommende uge. Her venter flere træninger og ikke mindst hele to træningskampe.