Facebook

Tranberg forudser en tæt kamp

Tranberg_-_Mens_vi_venter.jpg
04-05-2011

Af Thomas Jansen

Blokhus FC anfører Peter Tranberg er tilbage i topform og klar til at tage kampen op mod Thisted FC. Blokhusfc.dk stillede Peter et par spørgsmål om kampen…

Så gælder det topbrag mod Thisted FC – Hvad forventer du dig af kampen?
- Jeg forventer mig en meget tæt og lige kamp som forhåbentligt bliver underholdende. Det bliver højst sandsynligt de små ting, som kommer til at afgøre kampen. Hvis vi kan få vores pasningsspil til at køre, så er jeg ret sikker på, at vi nok skal tage de 3 point med hjem til Blokhus.
 
Er der en bestemt spiller du tror vi skal være opmærksomme på til denne kamp – en eventuel joker?
- Jeg vil sige, at Thisted er et stærkt kollektiv uden de helt store svagheder og dermed er der heller ikke decideret én spiller, som vi skal være meget opmærksomme på. Det bliver vigtigt for os at holde bolden på jorden og spille hurtigt. Hvis det lykkedes, så synes jeg vi har en masse muligheder offensivt. Specielt med al den selvtillid som vores forreste spillere må have. 
 
Hvor vigtig anser du kampen for at være i forhold til den resterende del af sæsonen?
- Det vil selvfølgelig være vigtigt at få et godt resultat på fredag. Men der er stadigt mange kampe tilbage, så uanset hvad der sker, så vil rækken først blive afgjort i de sidste 2 runder.
 
Du er efterhånden en rutineret herre – hvad bliver din rolle op til samt under kampen?
- Min rolle vil ikke være anderledes end til de andre kampe. Alle folk kender deres rolle og arbejdsopgaver, men modsat nogle af de andre kampe, så gælder det om at hjælpe til med at bevare roen når der kommer tryk på, som der selvfølgelig vil komme i et top- og lokalopgør.
 
Du er for nylig kommet tilbage fra en skade – hvordan er din egen form op til kampen?
- Det tager altid noget tid at komme tilbage, når man har været ude i 6 uger. Men jeg føler, at formen er ved at være der, og jeg er 100% klar sammen med resten af holdet til på fredag. Forhåbentlig kommer der en masse og støtter holdet, så vi kan få de 3 point med hjem til Blokhus.

Du kan også læse hvad Thisted FC's anfører Peter Bechmann fortæller forud for kampen. Det kan du på thistedfc.dk ved har klikke her.