Facebook

Tranberg klar til at jagte chancen

Tranberg_100_kampe.jpg
27-04-2012

Af Thomas Jansen

Peter Tranberg har i starten af denne forårssæson kunne fejre sin kamp nummer 100 i Blokhus FC regi, og den rutinerede midtbanespiller har nydt vejen til jubilæet.

Forud for de 100 kampe i den blå Blokhus FC trøje, har Peter ligeledes spillet utallige kampe i Jetsmark IF regi. I alt er Peter på vej mod sit syvende år i klubben, og i den tid har Blokhus FC’s nr. 10 været del af en stor udvikling. En udvikling der blandt andet har medvirket til, at der nu spilles 1. divisionsfodbold på Jetsmark Stadion, men også en udvikling, som har medvirket til at den målfarlige midtbanemand har nydt sin tid i klubben frem til nu.

- Jeg har haft 6½ rigtigt gode år i klubben, hvor jeg har været heldig at være en del af den kæmpe udvikling, som klubben har gennemgået fra at være en amatørklub til at blive en eliteklub på mange områder. Det har selvfølgelig først og fremmest været sjovt og spændende, at være med til de store oplevelser på banen, lige fra pokalkampe mod Viborg, Brøndby, AaB, Randers FC og AGF til oprykningen til 1. division sidste sommer, mindes Peter Tranberg, der også trives uden for banen.

- Udenfor banen har jeg også kun positive ting at sige om alle de mennesker i klubben, som jeg har haft fornøjelsen af at lære at kende. Jetsmark IF/Blokhus FC er en rigtig god klub at være en del af, slår Tranberg fast, der ser sidste sommers oprykning til landets næstbedste række som resultatet af mange års hårdt arbejde.

- Det var en kæmpe præstation og en stor oplevelse, at det endelig lykkedes at sikre oprykningen til 1. division. Ikke kun for os spillere, men også for alle andre i og omkring klubben. Det er en præstation som kun har kunnet lykkedes på grund af det store stykke arbejde, der er blevet lavet i klubben både på og udenfor banen de sidste 6-7 år. Dette har dannet baggrund for den store sæson, som holdet havde sidste sæson, understreger Peter Tranberg, der sidste sommer fik glæden af at tage imod DBU pokalerne som bevis på den flotte bedrift.

Nu har det så heddet 1. division i lidt over et halvt år, og det har været en stor udfordring for et ungt hold, hvor Peter Tranberg er blandt de rutinerede kræfter. Det svære møde med 1. division kommer da heller ikke bag på den rutinerede spiller, som heller ikke er i tvivl om målet for den resterende del af sæsonen.

- Debuten i 1. division har været akkurat lige så svær, som jeg regnede med, at den ville blive. Vi er kommet op mod klubber, som har helt andre vilkår end vores klub, og det har helt naturligt kunnet ses. Vi har desværre ikke fået så mange point, som vi kunne ønske os på nuværende tidspunkt, hvilket har sat os i en svær situation med hensyn til resten af sæsonen. Når det så er sagt, så synes jeg, at vi på nær i nogle få kampe har lavet gode præstationer, og vel med lidt held sagtens kunne have haft lidt flere point på kontoen. Jeg vil sige, at målet for resten af sæsonen er rimeligt klart. Vi skal selvfølgelig blive ved med at jage muligheden for at redde os uanset hvor svært det så må se ud.

Peter Tranberg og de øvrige Blokhus FC spillere fortsætter jagten på point nu på søndag d. 29. april kl. 13.00 når Brønshøj Boldklub tager turen til Jetsmark Stadion.